AcasăEvenimentCUPA PRESEI LA TIR 2024 | Moment fain cu oameni faini! Am...

CUPA PRESEI LA TIR 2024 | Moment fain cu oameni faini! Am acceptat provocarea polițiștilor maramureșeni și, alături de colegii din mass media, ne-am întrecut în țintit și nimerit talere. ActualMM s-a clasat pe primul loc pe podium!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Joi, 21 martie, Poligonul de Tir Sportiv din Tăuții de Sus a fost locul în care jurnaliștii maramureșeni și-au lăsat camerele și microfoanele deoparte și au luat armele în mâini. La propriu. Evident, sub atenta supraveghere și coordonare a experților, care s-au asigurat că nu ne vom scăpa pușca pe picioare. Aceeași experți care au rămas plăcut surprinși (sperăm) să vadă cât de bine s-au descurcat ziariștii.

Cu ocazia Zilei Poliției Române, care atestă 202 ani de la înființare în 25 martie, polițiștii maramureșeni, în frunte cu comisar șef de poliție Constantin Ilea, împuternicit șef al Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, comisar șef de poliție Marius Velea, șeful Poliției Municipiului Baia Mare, subcomisar de poliție Meteș Florina și agent principal de poliție Anca Pop, au organizat Cupa Presei la Tir. Iar pentru că o competiție n-ar exista fără competitori, au dat curs invitației un număr mare de jurnaliști, reprezentanți ai presei locale și naționale.

După un instructaj ca la carte realizat de către domnul Iuliu Petky, antrenorul de tir talere al CSM Baia Mare, am tras după talere, în încurajările, „bătaia” glumelor și a bunei dispoziții a celor prezenți. Jurnaliștilor nu le-a fost frică să apese pe trăgaci și au nimerit cu toții țintele zburătoare, în aplauzele spectatorilor.

Evenimentele de acest fel au o importanță aparte, de a strânge legăturile între oameni: fie ei din structuri de forță, ori mass media, iar Cupa Presei la Tir nu a fost o excepție: s-a glumit, s-a povestit, s-au discutat lucruri serioase. S-au abordat adevăratele probleme cu care se confruntă instituțiile pe care le reprezintă fiecare, într-o atmosferă de prietenie, ambele părți venind cu soluții. Le mulțumim colegilor din mass media pentru susținere, prietenie și munca pe care o depun zilnic pentru informarea oamenilor!

ActualMM a urcat pe podium și la Tir, pe locul I, subliniind astfel crezul care ne definește: de a fi cei mai buni din Maramureș! Am nimerit 9 din 10 talere! Într-o notă mai amuzantă, faptul că nimeni nu a fost împușcat este, însă, principalul câștig al întâlnirii.

Clasament femei:

  • Locul I – Angela Sabău – Adevărul
  • Locul II – Ana-Maria Hojda – Glasul Maramureșului
  • Locul III – Simona Vasiac – Antena 1 Observator

 

Clasament bărbați:

  • Locul I – Adrian Barbur-Somay – ActualMM
  • Locul II – Vlad Ionuț Tinc – Plus TV Maramureș
  • Locul III – Kristian Kosa – Antena 1 Observator

Le mulțumim polițiștilor maramureșeni pentru oportunitatea unui dialog amical, pentru acest eveniment care ne-a scos din zona de confort și a adus un plus colaborării dintre instituțiile pe care le reprezentăm fiecare. La mulți ani, Poliției Române! Cel puțin încă pe atâția ani de activitate pe cât împlinește instituția în 2024. Pe polițiștii maramureșeni îi asigurăm, în continuare, că le vom fi alături și vom continua buna colaborare întru informarea maramureșenilor!

Adrian Barbur-Somay / ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA