AcasăActualitateTRAGEDIE LA COLEGIUL MILITAR DIN ALBA IULIA- Un elev de 15 ani...

TRAGEDIE LA COLEGIUL MILITAR DIN ALBA IULIA- Un elev de 15 ani din Baia Mare s-a sinucis aruncându-se de la etajul patru

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un incident tragic a șocat astăzi comunitatea Colegiului Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Un elev în vârstă de 15 ani, originar din Baia Mare, a fost găsit mort în fața clădirii școlii. Lukas, elev în clasa a IX-a, a căzut de la etajul patru, iar toate eforturile medicilor de a-l resuscita au fost în zadar.

La fața locului a intervenit de urgență un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Alba, însă, din păcate, elevul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat. Tragedia a avut loc în dimineața aceasta, la scurt timp înainte de începerea cursurilor.

Conform informațiilor preliminare, Lukas fusese prezent la apelul de dimineață în uniformă militară, iar ulterior s-a retras în camera sa, schimbându-și hainele în cele civile.

În camera sa de cămin, polițiștii au găsit un bilet în care elevul transmitea un mesaj emoționant părinților săi, exprimându-și lipsa de susținere. Autoritățile investighează acum motivele care l-au determinat pe tânăr să recurgă la gestul tragic.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA