AcasăEvenimentSportVOLEI MASCULIN. DIVIZIA A1 - Unirea Dej - Știința Explorări Baia Mare...

VOLEI MASCULIN. DIVIZIA A1 – Unirea Dej – Știința Explorări Baia Mare 3-2 (-19, 22, -21, 21, 10)

spot_img

DISTRIBUIȚI

VOLEI MASCULIN. DIVIZIA A1 Un nou episod din spectaculoasa rivalitate Dej – Baia Mare s-a petrecut în etapa a 13-a Diviziei A1 de volei masculin. De data aceasta Unirea s-a impus cu 3-2, luându-și revanșa după înfrângerea cu același scor, suferită în tur la Baia Mare.

Debutul partidei a fost dominat de gazde, care la primul timp tehnic de odihnă, aveau deja un avantaj de 4 puncte (8-4).

Băimărenii revin însă rapid în joc și egalează la 12, după care preiau inițiativa și nu o mai cedează până la finalul setului (19-25). Universalul Grigoraș (9p) a făcut aproape jumătate din punctele echipei sale, în timp ce pentru Știința Explorări au punctat toți componenții sextetului de bază.

Dejenii încep mai bine și setul secund (8-4, 10-5), dar sunt egalați din nou la 12.

Istoria din primul set nu se mai repetă și gazdele fac 8 puncte consecutive, scorul devenind 20-12.

Băimărenii reușesc totuși să mai dea ceva emoții adversarilor, apropiindu-se la două puncte (24-22), dar Unirea depășește momentul și câștigă setul cu 25-22.

În setul 3 cele două combatante merg cap la cap până la primul timp tehnic de odihnă (8-7).

Din acest moment băieții antrenați de Marius Botea și Sorin Pop domină jocul și se distanțează la 4 puncte de adversari (17-21). Gazdele nu renunță la luptă și se apropie amenințător (21-22).

Lucrurile reintră în normal pentru oaspeți, după cel de-al doilea timp de odihnă pe care l-au solicitat.

Urmează un atac finalizat de Lupu, un serviciu as executat de Râpeanu și un blocaj câștigător al aceluiași Ștefan Lupu și tabela de marcaj arată la finalul setului 3 scorul 21-25.

Antrenorii gazdelor găsesc în actul 4 mutarea câștigătoare, înlocuindu-l pe Didorciuc cu Mihălescu, care realizează 9 puncte în acest set. Unirea câștigă destul de ușor setul cu 25-21.

Pe serviciul lui Mihai Coasă, gazdele se desprind rapid în debutul setului 5 (4-0). Acest avantaj s-a dovedit a fi imposibil de surmontat de băimăreni și Unirea s-a impus cu 15-10.

Știința Explorări încheie anul 2017 pe locul 9 al clasamentului, cu 13 puncte.

Unirea: Răileanu 3p (un blocaj, un serviciu as), Grigoraș 25p (un blocaj, 2 servicii as), Didorciuc 7p (un blocaj), Suson 22p (2 blocaje, 2 servicii as), Coasă 13p (3 blocaje, 4 servicii as), Săvan 10p (2 blocaje, un serviciu as), Kantor (libero). Au mai jucat: Talpă 1p (blocaj) și Mihălescu 10p (un serviciu as). Antrenori: Marius Dascălu și Tiberiu Szilagy.

Explorări: Râpeanu 3p (un serviciu as), Negrean 11p (un serviciu as), Fedorenko 14p (3 blocaje, un serviciu as), Nagy 7p (un blocaj), Lupu 11p (2 blocaje, un serviciu as), Mocanu 6p (2 blocaje, un serviciu as), Balog (libero). Au mai jucat: Florea, Socaciu 1p și Țuțea 6p (un blocaj, un serviciu as). Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

Au arbitrat: Mihai Coman (București) și Daniel Hadade (Zalău). Observator FRV George Peicea (București).

sursa info Ştiinţa Explorări

 

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA