AcasăActualitate112VIDEO | TENTATIVĂ DE OMOR ÎN MARAMUREȘ! - S-a urcat INTENȚIONAT cu...

VIDEO | TENTATIVĂ DE OMOR ÎN MARAMUREȘ! – S-a urcat INTENȚIONAT cu mașina de teren peste mașina în care se afla fiica și soția sa, cu care era în proces de divorț. Copila de 10 ani a fost transportată de urgență la spital:

spot_img

DISTRIBUIȚI

Polițiștii din Vișeu de Sus au intervenit luni seara, 5 iunie 2023, la ora 20.05, pentru cercetarea unui eveniment rutier produs prin coliziunea a două autoturisme, pe strada Depoului din oraș.

Victima, o femeie, în vârstă de 31 de ani, din Vișeu de Jos le-a declarat polițiștilor că soțul său a provocat intenționat accidentul, întrucât se află în proces de divorț, iar după accident acesta a continuat să o agreseze fizic.

În urma accidentului, femeia și fiica ei, în vârstă de 9 ani, au suferit vătămări corporale și au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind zero.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru violență în familie și au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului.

În urma continuării cercetărilor și a administrării probatoriului, polițiștii din Vișeu de Sus au stabilit că fapta bărbatului conturează elementele constitutive ale infracțiunii de “tentativă la omor”, motiv pentru care s-a declinat competența, în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, în vederea continuării cercetărilor si luării masurilor ce se impun.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA