AcasăEvenimentSportHandbal masculin: CS Dinamo - Minaur Baia Mare 31-23 (10-10)

Handbal masculin: CS Dinamo – Minaur Baia Mare 31-23 (10-10)

spot_img

DISTRIBUIȚI

HCM Minaur a pierdut meciul din cadrul etapei a IX-a din Liga Națională, scor 31-23, în deplasare la CS Dinamo București. La pauză, scorul a fost egal, 10-10. După un start de meci ezitant al echipei noastre, în care gazdele au condus în permanență la 2-3 goluri, HCM Minaur și-a revenit și a mers de la egal la egal cu Dinamo, iar la finalul reprizei scorul era 10-10.

A doua parte a meciului a început cu gazdele în avantaj, dar care nu au reușit să se desprindă la mai mult de două goluri, din cauza unor intervenții superbe ale lui Ionuț Irimuș. A urmat o perioadă ceva mai slabă pentru echipa noastră, iar gazdele au reușit să se desprindă la 9 goluri, în minutul 55, scor 29-20. În final, CS Dinamo s-a impus cu scorul de 31-23.

În urma acestei înfrângeri, echipa noastră rămâne pe locul 9, cu 9 puncte acumulate. În cadrul etapei următoare, a X-a din Liga Națională, HCM Minaur va întâlni joi, 21 noiembrie, pe teren propriu, formația CSA Steaua București. Meciul va începe de la ora 18:00 și va putea fi urmărit în direct pe DigiSport2

CASETA TEHNICĂ
C.S. Dinamo București – H.C.M. Minaur 31-23

Sala: C.S. Dinamo

Arbitrii: Sas – Pintea

HCM Minaur Baia Mare: Ionuț Irimuș, Andrei Drăghici, Viorel Viman –  Călin Leordean, Răzvan Udriștoiu, Andrei Popescu, Andrei Grasu, Elvis Acsinia, Bogdan Baican, Viorel Fotache, Simion Crăciun, Bogdan Mihai, Alin Bondar și Daniel Bera.

Antrenori: Gheorghe Covaciu si Adi Popovici.

Sursa: minaur.ro.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA