AcasăActualitateSocialPOLITIA RUTIERA - Amenzi de 9.200 aplicate soferilor pe DN1C si DN18....

POLITIA RUTIERA – Amenzi de 9.200 aplicate soferilor pe DN1C si DN18. O fetita de 10 ani lovita pe trecerea pentru pietoni

spot_img

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului Rutier au organizat şi executat ieri, 18 aprilie, o acţiune privind verificarea stării tehnice a autovehiculelor. Poliţiştii s-au aflat la datorie pe D.N.1C si D.N.18, acestea fiind principalele artere intens circulate de pe raza judeţului nostru. 107 autovehicule, atât autoturisme cât şi maşini de transport marfă şi persoane au fost verificate de către poliţişti. S-au constatat în total 46 de nereguli privind starea tehnică a autovehiculelor care circulă pe drumurile publice pentru care s-au aplicat amenzi în valoare de 9.200 lei. De asemenea, poliţiştii au retras opt certificate de înmatriculare iar într-un caz, s-a dispus chiar indisponibilizarea unui vehicul care nu corespundea condiţiilor tehnice minime de circulaţie în trafic.

La Baia Mare, Petrova şi Ocna Şugatag, poliţiştii formaţiunilor rutiere au înregistrat ieri trei infracţiuni la codul rutier. Doi dintre conducătorii auto au fost depistaţi de poliţişti băuţi la volan (la Baia Mareşi Petrova) iar în cel de-al treilea caz este vorba de conducerea unui autoturism neînmatriculat.

O fetiţă de 10 ani a traversat pe zebră dar în fugă şi a fost victima unui accident rutier

Miercuri, 18 aprilie, ora 17,00, Eugen B., de 40 ani, din Baia Mare conducea un autoturism pe strada Minerilor din Baia Mare. În dreptul imobilului cu numărul 11, o fetiţă de 11 ani s-a angajat în traversarea străzii pe trecere de pietoni însă fără să se asigure şi în fugă. Ea nu a mai putut fi evitată de către conducătorul autoturismului. Partea vătămată a fost transportată la spital unde a fost diagnosticata cu răni minore. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză se continuă cercetările urmând a se lua masurile legale.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA