AcasăActualitate112MARAMUREȘ | OAMENI FĂRĂ SUFLET! Fetiță de 6 ani, bătută crunt. Primăria...

MARAMUREȘ | OAMENI FĂRĂ SUFLET! Fetiță de 6 ani, bătută crunt. Primăria a alertat Poliția, iar tatăl copilei spune că mama și bunicii din partea mamei ar fi atacatorii

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un nou caz de violență în familie în Maramureș. O copilă de numai 6 ani a fost bătută crunt, iar cea acuzată de faptă este chiar mama acesteia. Întreaga întâmplare a fost adusă în atenția Poliției de către Primăria Comunei Lăpuș. Oamenii legii s-au deplasat imediat la domiciliul fetiței și l-au identificat pe tatăl acesteia, un bărbat în vârstă de 40 de ani, dar și pe bunicii paterni.

Conform VasileDale.ro, în fața polițiștilor, tatăl minorei a relatat faptul că aceasta ar fi fost bătută de către mama sa, o femeie în vârstă de 36 de ani, împreună cu bunicii materni. Autoritățile au deschis o anchetă și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie, urmând să stabilească cu exactitate când s-a întâmplat totul și mai ales cine se face vinovat de violența fizică și psihică la care a fost supusă fetița în vârstă de numai 6 ani.

Ce spune medicul legist

”Examenul obiectiv medico-legal la data de 8 august 2023:

1.Antebraț stânga latero-internă 1/3 superioară și medie prezintă 6 echimoze cafenii-gălbui, ovalare cea mai mare de 1 cm diametru iar cea mai mică de 0,5 cm diametru.

2.Coapsă stg față anterioară 1/3 superioară prezintă o echimoză verzui de 1,5 cm diametru.

3.Coapsă stg. față antero-internă 1/3 interioară prezintă excoriație liniară superficială de 3/0,3 cm cu crustă hematică detașată aproape complet.

4.Genunchi stg față anterioară prezintă o echimoză violaceu palidă cu margini gălbui de 2/1 cm.

5.Gambă stg față anterioară 1/3 interioară prezintă 3 echimoze cafenii cea mai mare superior de 2/1 cm iar cea mai mică 1/0,5cm.

6.Gambă dreaptă față anterioară 1/3 medie prezintă o echimoză violaceu palidă cu margini gălbui de 2/1 cm inferior de cae antero-intern prezintă încă 3 echimoze gălbui-palide cea mai mare de 2/1 cm iar cea mai mică de 0,5 cm diametru.

Subiectiv acuză dureri la nivelul coloanei vertebrale toracale fără a prezenta marca traumatică la acest nivel.

CONCLUZII

Numita …. prezintă leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire cu și/sau de suprafețe dure și comprimare între două planuri dure (posibil comprimare cu mâna). A necesitat 2-3 zile de îngrijire medicale.Leziunile pot data de 31 iulie 2023”

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA