AcasăEvenimentVIDEO – ÎNVĂŢĂMÂNT – Lecţie de educaţie rutiera pentru elevii unei şcoli...

VIDEO – ÎNVĂŢĂMÂNT – Lecţie de educaţie rutiera pentru elevii unei şcoli cu „profesori” agenţi de la rutieră

spot_img

DISTRIBUIȚI


Zeci de micuti de la Şcoala Generală „Ioan Luca Caragiale” au dat pentru o zi lecţiile de limba româna şi cele de matematică pe ore de circulaţie rutieră. Copii au fost încântaţi si au spus că au invatat multe lucruri folositoare. Trei agenti de la Biroul Poliţiei Rutiere Baia Mare le-au aratat ce trebuie sa facă în diverse situaţii atunci când se află în trafic în calitate de pietoni sau cum trebuie să se echipeze atunci când sunt pe bicicleta. În plus agenţii de la rutieră le-au atras atenţia asupra regulilor de circulaţie, ba chiar le-au prezentat cazuri concrete în care nerespecatrea acestora poate avea urmări grave.

De zece ani de zile unitatea de învăţământ are o patrula rutieră iar elevii au fost încântaţi că au participat la un astfel de eveniment.

Acţiunea de astăzi a Biroului Poliţiei Rutiere Baia Mare vine ca o completare a cunoştinţelor elevilor dobândite in cadrul orelor de curs şi această acţiune nu face altceva decât să conştientizeze faptul că trebuie respectate regulile de circulaţie pentru a ne feri de accidentele rutiere. Suntem într-o bună colaborare cu Poliţia Rutieră şi această lecţie este doar un început pentru viitoarele acţiuni” a spus Eugenia Pampa, director adjunct Şcoala Generală „Ioan Luca Caragiale” din Baia Mare.

“Am venit astăzi în faţa elevilor pentru a le prezenta câteva reguli elementare care îi pot feri de accidente rutiere. S-a discutat cu şcolarii şi ne bucură faptul că au răspuns pozitiv provocărilor noastre. Chiar am susţinut un mic test de circulaţie rutieră şi am ieşit cu patrula şcolară pe stradă pentru a vedea cum se descurcă la trecerea pentru pietoni” a declarat Călin Săcui, Biroul Poliţiei Rutiere Baia Mare.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA