AcasăActualitateLIBER LA SKI - Din 10 decembrie, sunt deschise pârtiile din Cavnic...

LIBER LA SKI – Din 10 decembrie, sunt deschise pârtiile din Cavnic și se pornește telescaunul pe Roata 1 și teleschiul pe Roata 2

spot_img

DISTRIBUIȚI

Pasionații sporturilor de iarnă pot să își anuleze planurile pe acest weekend, să își urce în mașini echipamentele și să pornească înspre localitatea Cavnic. Aici, începând de sâmbătă, 10 decembrie 2016, au toate condițiile pentru a schia și a se bucura de alte sporturi de iarnă.

Administratorii pârtiilor arată că, începând de astăzi, se va porni telescaunul de pe Roata 1, dar și teleschiul de pe pârtia Roata 2. Sunt deschise pârtiile Roata 1, Roata 2 și ultima parte din Pârtia Albastră, în total trei kilometri de pârtii. Telescaunul va lua 2 puncte, iar teleschiul 1 punct.

Pe site-ul www.superskicavnic.ro puteți să aruncați o privire la cum se prezintă situația pe pârtia Roata 1, având la dispoziție o cameră web pe Roata 1.Tot aici puteți consulta și prețurile pentru accesul pe pârtie și alte servicii. Programul de funcționare al pârtiilor este între orele 09.00 – 21.00.

Dacă nu aveți schiuri sau placă de snowboard, puteți închiria contracost la fața locului. Prețul pentru un echipament complet de ski este între 40 și 60 de lei pe zi, iar cel al unui echipament complet de snowboard de 50 de lei pe zi. Tot aici vă puteți interesa de cursurile pentru ski, asta deoarece aici funcționează o școală unde se predau cursuri pentru copii, dar și pentru adulți.

ActualMM
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA