AcasăEvenimentACCIDENTE: O minora de 10 ani lovita pe zebra in Baia Mare....

ACCIDENTE: O minora de 10 ani lovita pe zebra in Baia Mare. Alte accidente s-au produs in Baia Mare si Rona de Sus

spot_img

DISTRIBUIȚI

Minoră accidentată pe trecerea pentru pietoni

Ieri dimineaţă la ora 07.30, o tânără în vârstă de 21 de ani, care conducea un autoturism pe strada Vasile Lucaciu din municipiul Baia Mare, la o trecere pentru pietoni marcată şi semnalizată cu indicator rutier, nu a acordat prioritate de trecere unui grup de pietoni angajaţi regulamentar în traversare şi a accidentat o minoră de 10 ani. Conducătoarea autoturismului a părăsit locul accidentului, continuându-şi deplasarea către strada Industriei. Ea a fost identificată ulterior de poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare, care au testat-o cu aparatul etilotest, constatând că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Minora a fost transportatăla Spitaluljudeţean Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale dar nu a rămas internată. Poliţiştii continuă cercetările iar la finalizarea lor vor dispune măsurile legale.

Neacordarea de prioritate – cauza unui eveniment rutier

Tot ieri, la ora 12.40, pe Bulevardul Independenţei din Baia Mare a avut loc un alt eveniment rutier. Conducătorul unui autoturism care se deplasa dinspre strada Victoriei înspre Bulevardul Independenţei nu a respectat semnificaţia indicatorului „Cedează trecerea” şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe Bulevardul Independenţei, pe care l-a proiectat într-un stâlp de iluminat public. În urma accidentului  bărbatul în vârstă de 47 de ani aflat la volanul autoturismului lovit a suferit leziuni corporale uşoare pentru care nu a necesitat internarea în spital. În momentul producerii accidentului, nici şoferul rănit şi nici conducătorul auto care a produs accidentul, un  băimărean în vârstă de 21 de ani,  nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Doi raniti la Rona de Sus

Un  alt eveniment rutier s-a produs ieri la ora 17.10, în comuna Rona de Sus. Un bărbat în vârstă de 46 de ani din Ruscova care conducea un  autoturism dinspre Sighetu Marmaţiei spre Petrova, în centrul localităţii Rona de Sus s-a angajat în depăşirea mai multor autoturisme care circulau în faţa sa, moment în care unul dintre acestea a efectuat un viraj la stânga fără să se asigure. În urma impactului celor două autoturisme a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto şi a unui pasager din autovehiculul care a virat la stânga, ambii fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Baia Mare.

VEZI IMAGINI VIDEO DE LA ACCIDENTUL DIN SATULUNG

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA