AcasăActualitate112ACTUALIZARE/ INCIDENT GRAV BAIA MARE - Tânăr de 20 de ani căzut...

ACTUALIZARE/ INCIDENT GRAV BAIA MARE – Tânăr de 20 de ani căzut de la etaj la Hotel Mara

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un nou incident șocant are loc în Baia Mare. O persoană a căzut azi-noapte de la etaj, la hotel Mara, fiind găsită pe terasa unei anexe a clădirii. Salvatorii veniți la fața locului au preluat-o pe victimă în stare conștientă și au transportat-o de urgență la Spitalul Județean.

Au intervenit un echipaj TIM SMURD și unul de descarcerare, de la Detașamentul de Pompieri Baia Mare. Victima, conștientă, a fost coborâtă de pe terasă și transportată la Spitalul Județean de Urgență. Deocamdată nu dispun de alte informații, referitoare la împrejurările incidentului și la victimă”, a declarat Cornel Băbuț, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș.

ACTUALIZARE:

Conform unor surse, se pare că persoana căzută este un tânăr de 20 de ani din Tăuții de Sus. Victima, împreună cu un alt tânăr în vârstă de 18 ani, ar fi încercat să escaladeze hotelul, moment în care a căzut de la o înălțime considerabilă direct pe acoperișul unei anexe a imobilului. Cei doi ar fi practicanți de parkour.

Întreaga scenă s-a petrecut în jurul orei 2:00 noaptea.

Azi noapte, în jurul orei 02.00, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a căzut de pe acoperișul unui imobil situat pe bulevardul Unirii din municipiu. La fața locului polițiștii au identificat victima ca fiind un tânăr de 20 de ani din Baia Sprie, care era conștient, însă datorită leziunilor suferite, nu putea comunica. Tânărul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările în acest caz”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA