AcasăEvenimentACTUALIZARE 2: Accident cu opt victime la Asuaju de Sus. Soferul vinovat...

ACTUALIZARE 2: Accident cu opt victime la Asuaju de Sus. Soferul vinovat de producerea accidentului, beat crita (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Grav accident de circulatie in judetul Maramures. Din primele informatii, trei persoane sunt grav ranite in urma unui accident de circulatie produs intre localitatile Asuaju de Jos si Asuaju de Sus. Doua AMBULANTE si doua echipaje SMURD au fost trimise la locul accidentului.

ACTUALIZARE 1

Odata ajunsi la fata locului, medicii de pe echipajele SMURD au constatat ca este vorba de 8 victime, toti barbati. Sapte erau pasageri (muncitori) si soferul. Acestia lucrau in constructii si in aceasta seara se intorceau catre casa. Intre localitatile Asuaju de Jos si Asuaju de Sus, soferul autoutilitarei in care se aflau acestia, a pierdut controlul volanului, a parasit partea carosabila dupa care s-a izbit in plin de un copac. Imediat dupa impact, autoutilitara s-a rasturnat cu rotile in sus. Dintre cei 8 raniti, doar 5 urmeaza sa fie transportati la Spitalul Judetean din Baia Mare. Restul, trei, au rani superficiale si au avut nevoie de ingrijiri la fata locului. Soferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,80 mg/l alcool pur in aerul expirat.

 ACTUALIZARE 2
„Da eram in masina. Numai ne-am trezit asa. Cati erati? Sapte. Si toti sapte sunteti raniti? Nu toti. Am fost la munca in constructii si mergeam spre casa” a povestit un pasager ranit.
„Se pare ca pe fondul consumului de bauturi alcoolice conducatorul auto a pierdut controlul volanului si a intrat in coliziune cu un copac din partea dreapta a partii carosabile. In cauza efectuam cercetari. Soferul a fost testat rezultatul inregistrat fiind de 0,80 mg/l alcool pur in aerul expirat” a declarat agent principal Florin Buda, Politia Rutiera Ulmeni.
„A fost un accident cu mai multe victime. Sapte in total, dintre care doua au refuzat transportul la spital, cinci le-am adus la spital cu patru ambulante” a declarat dr. Calin Bota, SMURD Maramures.
Pe numele soferului politistii au intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala grava din culpa dar si pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA