AcasăActualitate112ACTUALIZARE | Accident cu 4 victime pe bulevardul Independenței din Baia Mare....

ACTUALIZARE | Accident cu 4 victime pe bulevardul Independenței din Baia Mare. Cum s-a petrecut totul

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un accident rutier cu două autoturisme implicate a avut loc în urmă cu câteva minute pe bulevardul Independenței din Baia Mare.

Potrivit primelor informații transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș, au rezultat 4 victime.

Salvatorii se îndreaptă spre locul accidentului. Știre în curs de actualizare.

ACTUALIZARE:

Potrivit ultimelor informații, două dintre cele patru victime ale accidentului au fost preluate de către ambulanțe și transportate la Spitalul Județean de Urgență. Contactați de către ActualMM, reprezentanții IPJ Maramureș ne-au declarat că accidentul a fost produs de către un șofer în vârstă de 21 de ani din Brașov, care conducea un autorurism marca Renault Megane.

Acesta circula pe strada Victoriei din Baia Mare și, ajuns la intersecția cu strada I. Luca Caragiale, nu a respectat semnul STOP, intrând în coliziune cu un autoturism marca Renault Clio condus de un băimărean în vârstă de 52 de ani.

În urma impactului, atât șoferul băimărean cât și un pasager din mașina acestuia, un bărbat în vârstă de 54 de ani, au fost transportați la spital.

Șoferii au fost testați de către polițiști cu aparatul etilotest. Rezultatul în cazul tânărului de 21 de ani a fost 0, iar în cazul șoferului de 52 de ani, care circula regulamentar, a fost de 0.13 mg/ alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA