WORKSHOP ÎN BAIA MARE – Eveniment la Centrul Comunitar Romanii, pentru copiii romi

0
95

WORKSHOP ÎN BAIA MARE  Un nou eveniment axat ca tematică pe nediscriminare se va desfășura luni, 25 februarie, la Centrul Comunitar Romanii, coordonat de către Municipiul Baia Mare. Workshop-ul este organizat în cadrul proiectului “Standarde pentru Baia Mare – Incluziune și Integrare fără discriminare”, implementat de către Municipiul Baia Mare în parteneriat cu Asociația Filantropică Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul, Școala Gimnazială Nicolae Bălcescu Baia Mare și Penitenciarul Baia Mare.

Începând cu ora 14:00, copiii din grupul țintă al proiectului împreună cu experții implicați în subactivitatea 2.1 vor realiza, prin tehnica desen și colaj, lucrări reprezentative pentru această tematică.

Așadar, prin joc și joacă, 30 de copii vor învăța să dea frâu liber gândurilor și sentimentelor și să creeze o compoziție prin care să exprime, într-un mod relaxant și distractiv tot ce cred și simt ei despre egalitate de șanse și nediscriminare. Workshop-ul este organizat cu scopul de a-i sprijini pe cei mici să-și dezvolte inteligența emoțională, creativitatea și imaginația.

Evenimentul este organizat conform subactivității 2.1 „Realizarea trimestrială a câte unei acțiuni în comunitate pentru promovarea egalității de șanse și combaterii discriminării și creșterea accesului la servicii a persoanelor aflate în risc de sărăcie și excluziune socială”.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.