WEEKEND PLIN DE EVENIMENTE – Jandarmii maramureșeni vor fi prezenți la toate manifestațiile pentru a asigura ordinea și siguranța publică

0
161

WEEKEND PLIN DE EVENIMENTE  Sfârşitul acestei săptămâni va fi marcat de o serie de evenimente ce se vor desfăşura în spaţiul public, astfel că  militarii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pentru ca acestea să aibă loc în condiţii de normalitate după cum urmează:

În perioada 16-18 iunie a.c., în zona de competenţă a Postului de Jandarmi Montan Şuior, se va desfăşura competiţia sportivă „Cupa Xtreme Offroad Trophy Maramureş 2017” ediţia a IV-a, eveniment la care organizatorul estimează participarea unui număr mare de echipaje pe cele două categorii de concurs: standard, open – extrem.

Sâmbătă, 17 iunie a.c., între orele 08:00-22:00, în Piaţa Libertăţii din Baia Mare, se va desfăşura  manifestarea culturală „Reformacioi Reformatus Festival”, eveniment al cărui scop îl constituie comemorarea a 500 de ani de la apariţia Reformaţiei. Evenimentul constă în desfăşurarea unei slujbe religioase la scena ce va fi dispusă în Piaţa Libertăţii, susţinerea unor conferinţe pe teme specifice comemorative, program artistic susţinut de copii şi un spectacol de folclor, dansuri tradiţionale urmate de un concert de muzică.

În ziua de duminică 18 iunie a.c., între orele 06:30-13:00, Mănăstirea „Naşterea Maicii Domnului” Lăpuş, sărbătoreşte Hramul Mănăstirii, eveniment la care organizatorul preconizează participarea unui număr însemnat de credincioşi.

De asemenea, în Parcul Regina Maria din Baia Mare, Asociaţia C.S. Rivulus Dance va organiza duminică 18 iunie a.c., între orele 17:00-18:00, un spectacol de dans în aer liber pentru copii şi adulţi.

Jandarmeria Maramureş solicită participanţilor la toate manifestările care urmează să aibă loc în acest sfârşit de săptămână, să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu ocazia acestor evenimente şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca aceste evenimente să se desfăşoare în condiţii optime. Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

 

Informații furnizate de Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.