WEEKEND DE FOC PENTRU JANDARMII BĂIMĂRENI – Câini periculoși fără botniță, scandalagii beți prin parcuri, muzică la maxim și apeluri false la 112

0
348
Foto: SuceavaNews

WEEKEND DE FOC PENTRU JANDARMII BĂIMĂRENI    În data de 21.04.2018, în jurul orei 00:50 o persoană în vârstă de 21 ani, a fost surprinsă pe bulevardul Republicii din localitatea Baia Mare în timp ce îşi plimba câinele din rasa AMSTAFF, fără a avea botniţa pusă.

În data de 21.04.2018, în jurul orei 01:20 a fost surprinsă o persoana care aflându-se in parcul „MARA”, de pe bulevardul Unirii din localitatea Baia Mare, consuma băuturi alcoolice, fiind vădit sub influenţa băuturilor alcoolice acesta a tulburat liniştea din zonă, comportament care l-a avut şi la sosirea echipajului de jandarmi.

În data de 21.04.2018,in jurul orelor 00:30 jandarmii au fost solicitaţi să intervină fiind sesizaţi prin apelul unic de urgente „112”, despre faptul  pe strada Horea, in blocul  cu numărul 46A, o persoana alături de mai mulţi prieteni ascultă muzică la volum ridicat, deranjând astfel ceilalţi locatari.

În data de 22.04.2018, la ora 19:50 patrula independentă de ordine publică a surprins patru persoane de sex masculin care aflându-se pe B-dul. Unirii, in parcul „Mara” din localitatea Baia Mare, consumau băuturi alcoolice.

În data de 22.04.2018,  o persoana de sex masculin a cerut prin apelul unic de urgenta 112 sprijinul echipajului de jandarmi pe strada Păltinişului, la sosirea echipajului de jandarmi fapta sesizată nu o fost confirmată, persoana care a făcut apelul fiind sancţionată contravenţional pentru apelarea fără motiv întemeiat a forţelor de ordine prin apelul unic de urgenta “112”.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică,   fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

 

Informații furnizate de IJJ Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.