VREMEA ÎN MARAMUREȘ – Vezi prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

0
955
foto http://e-politic.ro

VREMEA ÎN MARAMUREȘ  Prognoza meteo în intervalul 15-28 ianuarie 2018. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni.

Astfel, meteorologii oferă minimile, maximele și fenomenele meteo din toare regiunile țării, în intervalul 15-28 ianuarie, mai ales acum când un aer polar traversează România, scrie Libertatea.ro.

În județul nostru, începutul intervalului va fi caracterizat de o vreme rece, geroasă local în dimineața de 16 ianuarie. Apoi, până în data de 21 ianuarie valorile termice -în creștere- se vor situa peste cele obișnuite ale perioadei din an, cu medii ale maximelor de 2…6 grade și ale minimelor de -4…0 grade.

Va urma o perioadă mai rece între 22-24 ianuarie când vor fi valori medii diurne în jurul a 0 grade și nocturne de -7..-5 grade. Pentru ultimele zile ale intervalului de referință sunt estimate temperaturi din nou în creștere. Probabilitatea pentru precipitații -predominant ninsoare, dar trecător și lapoviță sau ploaie- se va menține relativ ridicată în perioada 16-22 ianuarie.

Sursă info.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.