VREMEA ÎN MARAMUREȘ – Temperaturile cresc treptat iar spre sfârșitul lunii ne putem aștepta la ploi însemnate cantitativ

0
464

VREMEA ÎN MARAMUREȘ  Regimul termic va rămâne unul în general cald pentru această perioadă, cu temperaturi ce vor oscila între 27 și 35 de grade, în funcție de fiecare regiune. Probabilitatea pentru apariția precipitațiilor, slabe cantitativ, va fi mai ridicată în ultimele zile din luna iulie, conform prognozei Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), aferentă perioadei 17 – 30 iulie, dată luni publicității.

În Maramureș, la debutul acestei săptămâni, media valorilor minime va fi de 26 — 28 de grade, iar a celor minime de 10 — 12 grade. Ulterior, vremea va deveni treptat călduroasă, astfel încât în intervalul 21 — 24 iulie se va ajunge la maxime, în medie, de 33 — 34 de grade și minime în jurul a 16 grade.

În a doua săptămână, pe fondul accentuării instabilității atmosferice, se preconizează o scădere ușoară a valorilor termice, spre o medie a maximelor de 20 de grade și minime în jur de 12 grade. Până spre 23 iulie, ploile se vor semnala doar cu totul izolat.

În perioada 24 — 29 iulie va fi ridicată probabilitatea pentru averse care local pot fi mai însemnate cantitativ pe 25-26 iulie și în a doua parte a celei de-a doua săptămâni.

 

Sursă info.

Citeşte şi RADARE – Vezi unde vor fi amplasate aparatele radar marți, 18 iulie, în Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.