VOLEI – Știința Explorări Baia Mare continuă perioada de pregătire

1
211

VOLEI. Știința Explorări Baia Mare continuă perioada intensă de pregătire. Voleibaliști antrenați de Marius Botea vor participa zilele acestea la Cupa Unirea. Turneul amical va avea loc la Dej în perioada 20-22 septembrie.

Potrivit organizatorilor, la competiție vor participa alături de Știința Explorări Baia Mare și echipele CSVM Zalău, Universitatea Cluj și Unirea Dej.

După ce au adus trofeul acasă de la turneul amical de la Piatra Neamț și au susținut două meciuri amicale cu Unirea Dej, ambele finalizate cu victoria băimărenilor, voleibaliștii se îndreaptă spre un nou turneu amical. De această dată, la Dej.

VOLEI – Știința Explorări Baia Mare, câștigătoare din confruntările cu Unirea

Potrivit organizatorilor, programul competiției este următorul:

Marți, 20 septembrie
-ora 16:00 CSVM Zalău – Știința Explorări
-ora 18:00 Unirea Dej – Universitatea Cluj

Miercuri, 21 septembrie
-ora 16:00 Știința Explorări – Universitatea Cluj
-ora 18:00 Unirea Dej – CSVM Zalău

Joi, 22 septembrie
-ora 14:30 CSVM Zalău – Universitatea Cluj
-ora 16:00 Unirea Dej – Știința Explorări

VOLEI – Turneu internațional de pregătire

La turneul de la Dej, Știința Explorări va deplasa cu un lot format din 12 jucători. Este vorba despre: Kaszap, Râpeanu, Coasă, Lupu, Kovacs, Socaciu, Neamț, Nagy, Țuțea, Veber, Balog și Domingos. Gabriel Cherbeleață și Igor Didorciuc, absenții lotului Știința Explorări Baia Mare se află în acest moment la loturile naționale cu care participă, cu naționalele României și Moldovei, la preliminariile Campionatului European 2017. Mai mult, Paul Olar este accidentat.

Credit foto: facebook.com
ActualMM.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Toata viata mea ma voi intreba cum aceasta echipa pica mereu in picioare,avand in vedere ca interesul baimarenilor fata de volei tinde spre zero de ani buni.Handbalul,fotbalul l am omorat,baschetul-sportul cel mai practicat de liceeni-joaca azi dupa peste 25 de ani in prima liga,cu speranta ca v a juca si in etapa a 2-a,fara a interesa pe aproape nimeni.In schimb ne bate Dej,Simleu,azi-maine comuna Pasareni din judetul Mures,trupa ramane,coafura rezista.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.