VOLEI – Interviu cu Tamas Kaszap (Știința Explorări)

0
197
foto http://www.rioklub.hu

VOLEI Ungurul Tamas Kaszap este unul dintre cei trei jucători transferați, până acum, în această vară de Știința Explorări.

VOLEI Kaszap este născut în data de 21.03.1991, are 1,98 m înălțime, evoluează pe postul de ridicător și a venit la Știința Explorări de la Volley 92 Asnieres (Franța, liga a 2-a).

Din 2011 este component al echipei naționale a Ungariei. După aproape o lună de antrenamente alături de noii lui colegi, Tamasz Kaszap spune că s-a acomodat cu echipa și abia așteaptă să înceapă meciurile amicale.

Cum ai ajuns la Știința Explorări?

Am fost contactat de club încă din luna mai. Am venit în Baia Mare, am fost mulțumit cu condițiile oferite și am semnat contractul fără a sta prea mult pe gânduri. A contat foarte mult și faptul că vorbisem și cu Zoltan Kovacs, care a jucat aici și în campionatul precedent, și el mi-a spus doar cuvinte frumoase despre club.

Cum decurg până acum antrenamentele alături de noii tăi colegi?

Antrenamentele sunt plăcute și interesante, iar colegii de echipă m-au primit foarte bine. Este o perioadă grea de pregătire, dar necesară. Abia aștept să începem meciurile amicale.

Ce știi despre voleiul românesc?

Părerea mea este că nivelul campionatului intern crește de la an la an, lucru confirmat și de numărul mare de străini care vin să joace în România.

Ce așteptări ai de la noul sezon?

Vreau să joc cât mai bine și să ne batem cu echipa pentru un loc cât mai bun. Mi-aș dori mult să obținem o medalie la finalul campionatului.

sursa info

sursa foto

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.