VOCEA CITITORILOR – Bătaie de joc de Luminație, la cimitirul Horea din Baia Mare

0
1345

VOCEA CITITORILOR Un nou caz revoltător semnalat de către cititorii ActualMM. De Luminație, băimărenii veniți să le aducă omagii celor dragi care nu mai sunt printre noi, la cimitirul Horea 1 din zona Pieței Izvoare, au avut parte de un șoc.

Mai multe morminte au fost pur și simplu batjocorite de către angajații care se ocupă de curățenia din cimitir. Mai multe morminte nici nu se văd de mormanele de gunoaie și frunze uscate strânse peste ele.

Vi se pare normal să arate mormântul bunicului meu așa? Nu demult am venit la cimitir și l-am curățat, iar acum găsesc peste el un morman de gunoaie și frunze, strânse în batjocură? Pentru ce plătim taxă anuală de curățenie? Nimeni nu iși asumă responsabilitatea! Sunt mai multe morminte așa… vă atașez poze. Să își bați joc de morți acum, de Luminație…„, a fost mesajul cititorului nostru.

*Dacă aveți informații sau ați surprins imagini care pot deveni știre, puteți să ni le trimiteți pe adresa de e-mail contact@actualmm.ro sau pe paginile de Facebook ActualMM.ro și Actualmm Știri.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.