VITAL – Locuitorii din Baia Mare, Sighetu Marmaţiei şi Vişeu de Sus, fără apă la robinete

0
175

VITAL Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor avarii. Furnizorul de apă își cere scuze pentru aceste incidente apărute. Echipele de intervenție sunt la fața locului pentru remedierea situației și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

VITAL În Baia Mare, afectate vor fi str Valea Roșie, între orele 09.00 – 14.00 pentru că se lucrează la blindat branșament vechi.

La Sighetu Marmaţiei rămân fără apă în intervalul orar 09.00 – 16.00, următoarele străzi: str. George Coșbuc, str. Dragoș Vodă (tronson str. Mihai Viteazul-str. Alexandru Ivasiuc), str. Tudor Vladimirescu, str. Ion Luca Caragiale.

Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor lucrări de modernizare și reabilitare la rețeaua de distribuție a apei potabile. Chiar dacă aceste lucrări crează disconfort locuitorilor din zonă, ele sunt necesare pentru îmbunătățirea serviciilor oferite și pentru a asigura locuitorilor accesul la apă potabilă și la sistemul de canalizare.

La Vişeu de Sus Cartierul Unic (blocuri), str.22 Decembrie, nu va avea apă la robinete îmn intervalul 08.00 – 11.00 din cauza cuplării la rețeaua nouă de distribuție a apei.

Utilizatorii serviciilor oferite de S.C. VITAL S.A., care au cont pe site-ul societatiiwww.vitalmm.ro pot să verifice în cadrul secțiunii ”PLATA ONLINE” facturile și datele de consum. Cei care nu și-au creat încă cont de utilizator pot obține informațiile de la Serviciul Apometre accesând numerele de telefon 0262 215150*1*2, interior 129, disponibil între orele 08.00 – 15.00.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.