VITAL INTERVINE ÎN BAIA MARE – Din cauza unei conducte sparte pe Bd. Traian, câteva blocuri rămân fără apă până la prânză

0
203

Angajații societății Vital au intervenit de dimineață pentru remedierea unor avarii la rețeaua de distribuție a apei. Asta după ce, pe Bd. Traian din municipiul Baia Mare, o conductă s-a spart, lăsând mai multe blocuri de locuințe fără apă. Este vorba despre blocurile nr.30, 32 de pe Bd. Traian, respectiv blocurile nr.1, 1A, 3, 3A, 3B, 5 și 7 de pe strada Gării.

 

„Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor avarii. Ne cerem scuze pentru aceste incidente – independente de voința noastră. Echipele de intervenție sunt la fața locului, pentru remedierea situației și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, arată reprezentanții furnizorului de servicii de apă și canalizare.

Cel mai târziu, reluarea furnizării serviciului de distribuție a apei potabile la blocurile menționate mai sus va fi reluată în jurul orei 14.00.

Sursă info.

Citește și: http://actualmm.ro/actiune-vital-montarea-contoarelor-cu-citire-la-distanta-continua-in-20-24-noiembrie-in-satu-nou-de-jos/

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.