VISEU DE SUS – Un autotren inmatricult in Satu Mare plin cu cherestea fara acte a fost oprit de politisti

3
486

La Vişeude Sus poliţiştii Secţiei 4 Viseu de Sus, împreună cu poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Poienile de Sub Munte au efectuat o activitate poliţienească care se înscrie în planul naţional ,,Scutul Padurii’’. În timpul acţiunii, a fost identificat în trafic pe D.J.187, în localitatea Ruscova un autotren cu semiremorcă, cu numere de Satu Mare, condus de Adalbert T., din localitatea Agris, judeţul Satu Mare. În autovehicul se afla cantitatea de circa 41,00 mc cherestea de esenţă răşinoasă, pentru care s-a prezentat un aviz de însoţire a mărfii emis de către Ioan S., din Poienile de Sub Munte. Poliţiştii au efectuat verificări faţă de acesta din urmă şi au constatat că bărbatul nu deţinea documente de provenienţă pe cheresteaua transportată de sătmărean. În cauză s-a dispus confiscarea mărfii şi sancţionarea contravenţionala a lui Ioan S. din Poienile de sub Munte, precum şi continuarea cercetărilor privitoare la provenienţa lemnului prelucrat.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

3 COMENTARII

  1. hotarati-va unde s-a petrecut actiunea, la Ruscova sau la Viseu de Sus.Cand se face un articol se noteaza data si ora evenimentului.Merci

    • Evenimentul s-a petrecut in Ruscova exact cum scrie in text. Actiunea a fost coordonata de Politia Viseu de Sus, in subordinea careia este si Ruscova si Poienile de Sub Munte.

      • „La Vişeude Sus poliţiştii Secţiei 4 Viseu de Sus, împreună cu poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Poienile de Sub Munte au efectuat o activitate poliţienească care se înscrie în planul naţional ,,Scutul Padurii’’.”
        Si in titlu scrie clar ca, Viseu de sus.Politia din Ruscova si Poienile de sub Munte este in subordinea sectiei din Leordina,iar cea din Leordina este in subordinea celei din Viseu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.