VIOLENȚĂ – Beat şi gelos, un bărbat și-a torturat soţia o noapte întreagă din cauza unei melodii găsite în telefon

0
1073

Trebuia să suporte loviturile soţului în tăcere, şi fără a-l privi, altfel ar fi încasat mai mult «fiindcă femeia trebuie să pătimească în tăcere, este rolul ei».

Aceasta este una dintre frazele şocante auzite de carabinierii din Busto Arsizio, provincia Varese, de la o tânără femeie română care în sfârşit a avut curajul să-şi denunţe soţul violent şi să facă, astfel, să fie arestat.

Recent, carabinierii din Piazza XXV Aprile au pus capăt infernului ei privat şi a celor doi fii minori, de doi şi un an. Militarii l-au arestat pentru rele tratamente în familie, vătămare corporală gravă şi sechestrare de persoană, pe soţul femeii, şi acesta român, de 25 de ani, muncitor, fără antecedente penale.

Bărbatul, complet beat, a torturat-o din punct de vedere psihologic şi fizic până noaptea târziu din cauza geloziei sale.

Totul a început de la această obsesie amplificată de beţie şi de o melodie găsită în telefonul ei care – după părerea lui – ar fi fost descărcată de presupusul amant pentru momentele lor intime.

Mai întâi i-a spart telefonul în cap, apoi a început să o pălmuiască şi să o ia la şuturi în burtă şi spate. Violenţele au continuat ore în şir, împiedicând-o şi să meargă să-şi îngrijească cei doi copii în camera lor. A trebuit să aştepte până dimineaţă la 10.30 pentru a se putea elibera de el, când a profitat de un moment de adormire a soţului pentru a putea fugi din acea casă cu ambii copii şi a cere ajutor, contactând numărul unic de urgenţă 112.

Militarii au însoţit-o imediat la Secţia de Urgenţă de la spitalul din Busto Arsizio unde i-au fost diagnosticate fracturi la două coaste şi numeroase contuzii la faţă. A primit 30 de zile de îngrijiri medicale şi ulterior a fost condusă, împreună cu copiii, într-un centru de găzduire protejat.

Pe timpul achiziţionării denunţului, femeia a povestit şi alte episoade de violenţă petrecute în cei trei ani de viaţă cu soţul violent. Tânărul de 25 de ani a fost arestat şi, la încheierea formalităţilor, a fost însoţit la penitenciarul din Busto Arsizio la dispoziţia autorităţilor.

Sursa: gazetaromaneasca.com

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.