VINE LA GALĂ – Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea va fi prezent la acțiuni din cadrul ”Zilelor Maramureșului”

3
745

Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților va fi prezent vineri, 19 mai 2017, la Gala Ambasadorilor din cadrul evenimentului ”Zilele Maramureșului”. În cursul zilei de sâmbătă, 20 mai, în programul vizitei sale în Maramureș este prevăzută o întâlnire de lucru la UAC Dumbrăvița, unde va discuta cu investitorii. 

Tot sâmbătă va avea loc o întâlnire și la Aeroportul Internațional Maramureș, unde au fost stabilite discuții între președintele Liviu Dragnea, conducerea Aeroportului Internațional, conducerea Consiliului Județean Maramureș și reprezentanți ai UAC Dumbrăvița, cu privire la investițiile la aeroport și cele din jurul aeroportului, care au ca scop dezvoltarea de facilități industriale noi.

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a arătat faptul că, această vizită în Maramureș a președintelui Camerei Deputaților este un semnal de susținere din partea Guvernului pentru proiectele județului.

 ”Am organizat Zilele Maramureșului la un nivel mult mai ridicat față de edițiile anterioare pentru a promova brandul Maramureș ca destinație turistică. Însă, oricât de multă promovare am face, fără investiții în infrastructura rutieră și edilitară a județului nu vom putea crește spectaculos numărul de turiști. Consider că prezența în Maramureș a președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea – care este și președinte al principalului partid de guvernământ -, pentru a discuta despre investițiile județului este principalul semnal de susținere pe care îl putem primi în această perioadă. Sunt convins că președintele Liviu Dragnea va confirma aici, la noi acasă, finanțările care vor veni pentru principalele proiecte ale județului, așa cum și le dorește Consiliul Județean Maramureș”, a declarat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

informații furnizate de către Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

3 COMENTARII

  1. Sa vedem partea pozitiva si anume faptul ca suntem judet sora cu Teleormanul,la saracie,subdezvoltare,somaj si salarii la limita minimului pe economie.

  2. Azi ,la Muzeul Satului ati chinuit copiii adunati in fata voastra sa le sforaiti in urechi pe un soare dogoritor ,dupa care,cand a venit randul lor sa va arate ce invata la scolile de unde provin,ati diparut,acestia dansand doar pentru parintii lor si cei cativa rataciti pe acolo .Iar scena pregatita nu va ajungea sa va ingramaditi voi ,politicineii pe ea … bietii copii fiind nevoiti sa danseze pe pietrele si pamantul aflat in fata scenei voastre .
    Si mai zici mai baiete ca ati facut o super organziare fata de anii precedenti ?Poate pentru voi ,dar nu pentru cei care muncesc in scoli sa reprezinte cu adevarat Maramuresul .Voi azi sunteti pe cai mari,maine treceti in spate,toti cei care au fost ca voi au ajuns la lada de gunoi .Nu lasati in urma decat sforaieli care nu impresioneaza decat pe voi ,nu asistenta adunata sa vada frumosul maramuresean ,nicidecum politicieni care le citesc discursuri fara continut.

    • Mesajul tau e sincer si arata realitatea!
      Dar…, mai era nevoie sa crezi ca aceste chermeze ale lui Setea, Dantzus, Moraru satului si a lor gasca, vor schimba saracia judetului, promiscuitatea morala si ipocrizia politicienilor ori soarta turismului de subzistenta?! Ba mai mult…, duc in derizoriu, printr-un fiasco total de organizare si participare, traditiile si obiceiurile poporului tin de mase si se manifesta prin ele, nu de grup restrans de politicieni… Dar ce poate aceasta clasa politica sa priceapa?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.