VIDEO ȘOCANT – Motociclist belgian stabilit în Baia Mare, bătut crunt de ciobani după ce le-a speriat caii cu sunetul făcut de motocicletă

1
1631

VIDEO ȘOCANT Imagini stupefiante filmate în Colibița, județul Bistrița-Năsăud. Un bărbat de orginine belgiană, în vârstă de 61 de ani, stabilit de mai mulți ani în Baia Mare a fost bătut în ultimul hal de mai mulți ciobani cu bâtele. Totul s-a întâmplat după ce belgianul, împreună cu niște prieteni, au decis să dea o tură cu motocicletele de teren pe dealurile din zonă. La un moment dat, trecând pe lângă stână, doi cai s-au speriat de sunetul motoarelor și au răsturnat o căruță.

Potrivit Bistrițeanul.ro, deși a fost sfătuit de către prieteni să nu stea la discuții cu ciobanii de la stână, bărbatul de 61 de ani s-a îndreptat spre aceștia pentru a-și cere scuze și, mai mult, să ofere bani pentru eventualele pagube. Din nefericire, belgianul a fost întâmpinat de ciobanii furioși cu pumni și bâte.

Mai mult, după ce a fost snopit în bătaie, ciobanii i-ar fi cerut și bani, pentru a-l lăsa să plece. Aproximativ două ore și jumătate ar fi stat „sechestrat” până au ajuns polițiștii. Deși inițial acesta a spus că nu depune plângere, astăzi, trei persoane s-au prezentat la sediul Poliției pentru a raporta agresiunea.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, rănile provocate de ciobani fiind destul de serioase.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. 1. Zgomotul acestor motoare este o reala problema in toata Romania. Sunt mult peste limita admisa. De multe ori un intreg cartier este trezit la 12 noaptea in Baia Mare.
    2. Domnul din Belgia, nu ar face in Belgia ce face aici doar in locuri special amenajate, intre anumite ore.
    3. Din proprie experienta, foarte multi bistriteni sunt ciobani si la figurat, nu doar la propriu. Am locuit in Judetul Bistrita si uneori chiar este ca in vestul salbatic acolo. Doar pistoalele lipsesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.