VIDEO – SEX IN SCOALA (18+). ACTUALIZARE: Profesorul care a făcut sex în şcoală, cu o colegă de partid, şi-a dat demisia din PDL! Blonda este căsătorită. Pedeliștii o scaldă – este făcătură politică!

15
8742

Ioan Sabău, profesor de sport la Colegiul Tehnic “Traian Vuia” şi fost secretar executiv în PDL Satu Mare, filmat în timp ce face sex cu o blondă Ioan Sabău, profesor de sport la Colegiul Tehnic “Traian Vuia”, fost director al liceului şi fost secretar executiv în Organizaţia Municipală a PDL Satu Mare, s-a filmat în timp ce întreţinea relaţii sexuale orale şi normale cu o blondă. Partidele de sex s-au desfăşurat într-o clădire a liceului, sala de sport, într-o cameră pe care profesorul, administrator al sălii de sport, şi-a amenajat-o la etaj, scrie gazeta nordvest.ro.

Filmuleţele şi fotografiile intrate în posesia reporterilor GNV îl arată pe Ioan Sabău, fost lider al PDL, fostul partid de guvernământ, şi pe femeia, care se pare că îi este amantă, goi puşcă, în timpul unui dezmăţ sexual. Profesorul este căsătorit şi are o fată. Soţia sa este plecată în Italia.

Peste şapte minute de film XXX
Profesorul a realizat el însuşi filmările, în timpul orgiilor cu blonda, a cărei identitate rămâne, pentru moment, un mister. Imaginile video surprind momentul în care aceasta îl învaţă pe profesor, novice în ale tehnologiei, cum să-şi folosească telefonul pe post de cameră video. Bărbatul îşi filmează apoi partenera în timpul unor partide de sex oral, cu muzică în fundal, şi în timpul actelor sexuale normale. Cele patru filmuleţe intrate în posesia reporterilor GNV însumează 7,03 minute de imagini.

Filmările sunt explicite, iar imaginile foto nu ascund nici ele prea multe. Ele îi înfăţişează pe cei doi fotografiindu-se împerecheaţi, în picioare, în oglindă.

Sursa: gazeta nordvest.ro. CITESTE AICI TOATA POVESTEA

ACTUALIZARE

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Satu Mare, Mariana Brumboiu, spune că Ioan Sabău (Foto: Ioan Sabău, cel îmbrăcat în negru), profesorul de sport care s-a filmat în timp ce făcea sex la şcoală, şi-a dat demisia din cadrul PDL Satu Mare unde era simplu membru. Deţinuse până în ianuarie 2013 funcţia de secretar executiv al filialei din Satu Mare al PDL.

UPDATE 17.11 Liderul interimar al PDL Satu Mare, Petre Mureşan, spune că Ioan Sabău nu mai este de ieri membru PDL şi că nu exclude o eventuală răzbunare politică.
„Ieri (n.r. vineri, 8 februarie) am fost sunat în jurul orie 15.00 că profesorul Ioan Sabău şi-a dat demisia din partid. A apreciat gestul lui ca fiind unul de onoare. Până la demisie, dumnealui a îndeplinit funcţia de secretar executiv la Biroul Municipal al PDL Satu Mare“, afirmă Petre Mureşan.

Acesta mai spune că a vorbit cu profesorul care susţine că filmarea ar fi de acum patru ani. Doamna blondă din imagine ar fi o colegă de partid, căsătorită.
„Este posibil ca aceste poze compromiţătoare să fie o chestiune politică. Spun asta pentru că ziarul care a publicat acele poze este susţinut financiar de liderii PSD Satu Mare“, adaugă Mureşan.

Ioan Sabău, fostul director al Colegiului Tehnic „Traian Vuia“ din Satu Mare şi fost lider al organizaţiei municipale a PDL, şi-a dat demisia din PDL Satu Mare după ce imagini cu el făcând sex cu o blondă au apărut pe internet declansând un scandal uriaş.
„Este încă profesor la acel colegiu, însă şcoala a înfiinţat o comisie pentru a cerceta tot ce s-a întâmplat. Urmează să fie audiată şi persoana cu care profesorul Ioan Sabău întreţinea relaţii sexuale şi apărea în fotografii. Acea persoană este adultă şi nu este cadru didactic“, afirmă Mariana Brumboiu.

Respectiva comisie va fi monitorizată de o altă comisie, alcătuită din inspector şcolari care s eva asigura că ancheta megre ca la carte. „Potrivit regulamentului şcolar, cea mai mică pedeapsă pe care profesorul o poate primi este o observaţie scrisă, iar cea mai gravă, desfacerea contractului de muncă“, adaugă Mariana Brumboiu.

Petre Mureşan, liderul interimar al PDL Satu Mare, declara, pentru Realitatea TV, că în acest caz „organele abilitate trebuie să îşi facă datoria”, iar dacă se va stabili că profesorul a făcut sex în şcoală acesta ar trebui exclus din Corpul profesoral. Într-un ziar local au apărut înregistrări video şi fotografii în care Ioan Sabău, profesor al Colegiul Tehnic „Traian Vuia” din Satu Mare, fost secretar executiv al organizaţiei municipale a PDL, întreţinea relaţii sexuale într-o cameră aflată deasupra sălii de sport a liceului, destinată arbitrilor care oficiază competiţiile sportive găzduite în incintă. (adevărul.ro)

Te-ar mai putea interesa

Loading...

15 COMENTARII

  1. imi e greata de asemenea oameni, dupa ce sunt scolile asa cum sunt mai spun ca se intampa asemene lucruri cu elevi, pai au de unde lua exempu. vai de capu lor.MIZERABIL

  2. vai ce rusime , va rog scrie-ti numele si numarul de telefon al fetei sa stim sa ne ferim de ea, noi nu vrem sa patim asemenea rusine:)

  3. oameni buni e treaba lor ce au facut!! sa le fie de bine!!care dintre noi nu am inselat??asa ca mucles!!ii cunosc pe ambii protagonisti si sunt niste persoane foarte ok!!nu mai judecati,vedeti-va de „barna” din ochiul vostru….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.