VIDEO – Rezultatele controlului făcut la Urbis nu au ajuns la consilierii locali. Aceştia s-au plâns azi primarului

5
220

Concluziile acţiunii de control care a fost demarată la societatea Urbis ca urmare a unor sesizări nu au ajuns pe masa consilierilor locali. Acest lucru a fost făcut public astăzi de către fostul viceprimar Dumitru Matei, care a ţinut să arate că „s-ar putea înţelege că cineva ascunde ceva”.

În baza unei sesizări care ne-a fost făcută noi am dispus atunci efectuarea unui control de către Corpul de control al Primăriei, controlul s-a făcut, dar, din păcate, cineva din primărie a uitat să ne trimită la toţi consilierii rezultatele acelui audit.
O să vă rog să dispuneţi ca să primim aceste rezultate, să ştie toată lumea ce s-a întâmplat, că se dă senzaţia că e ceva de ascuns sau că…Pentru aceasta am luat această decizie, de a schimba  managerul acolo, că ceva nu a fost în regulă”, a remarcat Dumitru Matei în plenul şedinţei de CL Baia Mare.
Replica a venit din partea  primarului: „O să o rog pe doamna secretar să verifice acest aspect şi să vă transmită concluziile raportului de audit. În rest orice nelămurire sau semn de întrebare din punct de vedere legal există îi rugăm pe cei care au astfel de lucruri să sesizeze organele de anchetă”.
Vă reamintim că astăzi  s-a decis ca la cârma  Urbis Baia Mare să fie pus fostul şef de la ISU, Ion Pop „Rapidu”. Despre acesta s-a spus iniţial că va prelua conducerea Poliţiei Locale Baia Mare.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

5 COMENTARII

  1. Rapid sa preia ceva, orice, numai sa se infrupte din tortul bugetar. Acest hapsan nu avea nevoie de un concediu pentru a-si consemna memoriile despre aventura tulumbei? Daca devine aerian in meserie si se incurca in pantografe poate fi pus urgent la politia locala, fiind antrenat in schimbari rapide si dese. Cheia marilor succese!

  2. e, stimate Doamne si stimati Domni, acuma sa vedeti!!!
    bani din bugetul local pentru:
    – a se face la URBIS Baia Mare un birou reprezentativ pentru noul manager ion din Glod. atentie! Un perete si jumatate sa ramana liber sa isi puna ion deplomele de excelenta. Daca nu a ajunge are loc Catalin in vitrina! Catalinu sa ia masuri sa ii aprobe schimbarea masinii de manager, ca doara n-a umbla manageru nou cu masina veche. Si soferu la fel, trebuie unu care sa-l poarte pe ion prin zona,
    – pe urma sa se asigure bani din buget pentru ca aleea pe care merge dom manager ion sa fie realiniata, sa se vada ca e acolo un nou sef. Si poarta vopsita! E de remarcat ca la concursul de manager nou, ion din glod nu a fost ajutat de loc de catre cel ce a fost dupa el acasa>”hai ma ion ca azi e concurs la urbis si l-ai castigat . La noi nu ne trebuie meseriasi, ii bun si pensionaru de manager. Numa sa fie scaunu ocupat. > Parca la Urbis Baia Mare sunt niste probleme cu milioane de pe urma achizitiei de autobuze, pe la Parchet? Si ion va spala treburile, asa cum le-a spalat si pe cele de la Satu M., Radauti, Sighet, cu tigarile. (ati citit Valer Marian? Aveti ce…).
    Mai vorbim. Oricum, pe ion nu-l doare de baimareni, soferi, autobuze si altele ale Urbis-ului. Si fiindca de la Interne a ramas fara pantaloni cu dunga lata (asa poarta generalii), Catalinu care raspunde si de Piata poate vorbi cu careva dintre cele ce vand ciorapi si lame, sa-i aduca la ion o pereche de pantaloni cu dunga rosie si lata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.