VIDEO – „Pe un picior de iad” filmat in Baia Mare de Antena 3 – premiu special al juriului la AIB 2012

2
192

Antena 3 a primit premiul special al juriului pentru ”cea mai bună acoperire live a unui eveniment” (Best Live News Coverage of a single news event), pentru modul în care echipa de ştiri a postului, împreună cu echipa emisiunii Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea și cu reporterii Petre Nechita, Carmina Othman și Simona Boțog, au acoperit evenimentele din Piaţa Universităţii, desfăşurate în luna ianuarie 2012.

Postul de ştiri a mai primit premiul special al juriului și pentru materialul ”Pe-un picior de iad” realizat de Carmen Moise pentru emisiunea ”În Premieră”, la categoria ”Best current affairs documentary on a domestic subject”, categorie unde a fost distinsă cu același premiu și televiziunea CBS News cu 60 Minutes, pentru documentarul ”Hard Times Generation”.

Ancheta „Pe-un picior de iad” prezintă condiţiile mizere în care trăiesc oamenii de la marginea oraşului Baia Mare.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. Din ce in ce mai multe articole, materiale de presa si informatii negative despre judetul si mai ales despre orasul nostru! Sa fie Baia Mare singurul oras din tara in care tiganii traiesc in colibe si stau cu mana intinsa pe strada? Nu cred! De ce autoritatile locale si parlamentarii pe care ii votam ca prostii nu iau atitudine si nu sar in apararea unui oras care ar trebui sa fie in top5 destinatii turistice din Romania?

  2. Sunteti niste delatori infecti. Pentru a lua un premiu Carmen Moise estii in stare s-o vinzii si pe mata. Denigrezi tara in care locuiesti. Nesimtito.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.