VIDEO – O națiune de cuțitari? Un maramuresean si-a injunghiat mortal fosta sotie in gara din Micasasa, judetul Sibiu (galerie foto)

7
803
Petre Borbel maramureseanul criminal

Petre Borbel maramureseanul criminal

În gara din localitatea Micăsasa, un bărbat şi-a înjunghiat soţia. Bărbatul, un maramuresean în vârstă de 40 de ani, şi-a înjunghiat soţia cu opt lovituri de cuţit. Martorii au alertat imediat autorităţile. Procurorii urmează să audieze mai mulţi martori şi să de termine exact motivele pentru care bărbatul a recurs la un asemenea gest.  Bărbatul a fost prins la scurt timp după crimă. Potrivit unor surse judiciare, femeia ucisă la Micăsasa era în divorţ cu soţul ei, dar nu se pronunţase încă sentinţa. Conform surselor citate, femeia ar fi avut o relaţie cu un alt bărbat, din Micăsasa, ea fiind surprinsă în haltă de soţul ei, după ce coborâse din tren. De altfel, susţin sursele menţionate, motivul crimei ar fi fost gelozia bărbatului. Aceleaşi surse afirmă că la omor ar fi asistat fetiţa de şapte ani a femeii, provenită dintr-o căsătorie anterioară. „La ora 14.31 a fost făcut un apel la 112, prin care se solicita o ambulanţă în Halta Micăsasa din judeţul Sibiu. Ambulanţa a ajuns în trei minute în haltă. Medicii ajunşi la faţa locului au găsit o femeie de aproape 30 de ani, care fusese înjunghiată de 8 ori. Medicii nu i-au mai putut salva viaţa şi au constatat decesul”, a declarat Ovidiu Luca, directorul Serviciului de Ambulanţă Sibiu.

cutitul cu care a fost omorata maramureseanca

Crima a avut loc sâmbătă după-amiază, iar reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu declarau că femeia, care avea în jur de 30 de ani, era din Maramures, a fost ucisă cu opt lovituri de cuţit de către soţul ei. Medicii au încercat să o resusciteze, însă fără succes. Cercetările sunt coordonate de un procuror criminalist al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, atacatorul fiind prins.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

7 COMENTARII

  1. Ar trebui taiat si pusa sare din mina pe el asa cum se pune pe porcul de craciun :D:D:D sa sufere si el cum a suferit ea si biata fetita :((:((:((

  2. ar trebui sa sufere si el la fel de mult ca si ea taiatil si punetii sare :X sa vada ce bn e sa suferi sa stie si el ce e aia suferinta :((

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.