|

VIDEO – MOROSAN “NERVOS” – Soţul Israelei din Viseu de Sus nu s-a putut abţine si l-a pocnit pe Catalin Maruta


Realizatorul PRO TV Cătălin Măruţă a fost lovit în propria emisiune de soţul Israelei din Viseu de Sus. Incidentul s-a petrecut după ce Cătălin a insistat pe problemele cu alcoolul ale lui Liviu Vovodoz Arsenie.

Liviu s-a enervat atât de rău, încât l-a pocnit pe Măruţă fără să stea pe gânduri. Toată istoria ar fi fost de-a dreptul socanta dacă nu ar fi fost de fapt scenariul unei farse pregătite de însuşi prezentatorul PRO TV, Catalin Măruţă împreună cu “morosanul” Liviu Vovodoz Arsenie.

Pana si sotia lui Liviu, Israela se speriase. Incidentul a creat panica pana si in randul colegilor lui Catalin Maruta de la Happy Hour.

Foto captura PRO TV.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA “BATAIA” DIN STUDIO

Share

Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentarii. ActualMM.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul comentariilor, dar isi rezerva dreptul de a le modera.

Lasa un comentariu

Stiri comentate recent

  • PAUL: jigodie esti tu si toti de breazla ta de asa zisi politicieni ipocriti si josnici ce sunteti si sustineti pnl...
  • ionica: Pardon, cand o fo’ inventat, Ferneziul o fo’ sat langa Baia Mare. Mai tarziu o devenit cartier al...
  • ALCOOL + VITEZA = ACCIDENT: Tineri inconstienti, parinti iresponsabili care le cumpara mucosilor masini puternice, de...
  • danA: 10 motive….titlu de presa!!!!……… ….nu v-a iesit comunistilor……&...
  • Szabo: Voi chiar credeti ca Chereches la sustinut de tampit pe Ponta, de comunist? Voi chiar credeti ca indrageste...