VIDEO – INTOXICAT – Un baimarean era să moară de la o tigaie în care i se prăjeau micii

0
141


Un băimărean era să moară intoxicat cu fum în propriul apartament. Omul venise de la serviciu şi a vrut să îşi prăjească nişte mici pentrua mânca. S-a lăsat puţin să se odihnească însă ar fi aţipit. Tigaia de pe aragaz a luat foc iar vcinii au văzut fumul gros ieşind din apartament şi au chemat pompierii. Unul dintre ei l-a văzut pe bărbat căzut inconştient în bucătărie şi l-a scos afară. A fost preluat de medicii SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Incidentul s-a petrecut pe strada Luminişului din Baia Mare. Fum gros ieşea dintr-un apartament iar vecinii au intrat în panică şi au chemat ajutoare. Echipaje de pompieri şi un echipaj SMURD au sosit imediat. „Am simţit mirosul de fum şi în timpul asta s-au alermat şi vecinii. Am mers să vedem ce se întîmplă. Băiatul meu a intrat pe geamul întredeschis al apartamentului. Am strigat să arunce apă pe tigaia care ardea. El a strigat că proprietarul este pe jos inconştient. I-am spus să îl scoată afară” a declarat Gheorghe Gyulai.

„O fost la serviciu si cand a venit acasă o vrut să prăjească nişte mici, să mănânce. O lăsat tigaia aprinsă şi s-a pus în pat până se prăjeau micii. O fi adormit şi tigaia s-o aprins. Unul dintre vecini a venit la etajul trei şi ne-a anunţat să mergem să încercăm să îl scoatem afară” povesteşte un locatar.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare. Din fericire acesta este în afara oricărui pericol, intoxicaţia cu fum fiind superficială.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.