VIDEO – IMPUSCATURI LA FRONTIERA – Sase focuri de arma au tras oamenii legii pentru a-i putea prinde pe membrii unei retele de contrabanda cu tigarete. Cinci persoane au fost retinute. Valoarea marfii confiscate este de 105.000 lei.

0
105

Sase focuri de armă au

rasunat azi noapte la frontiera cu Ucraina  din cadrul sectorului PF Radauti –I.T.P.F. Sighetu Marmatiei, in vederea prinderii unui grup de contrabandisti.

Astfel in jurul orei 23.00, politistii de frontiera au observat un grup de persoane care se indrepta dinspre linia de frontiera catre interiorul tarii carand mai multe colete voluminoase. Deplasandu-se in sir indian la distanta de cativa zeci de metri unul de celalalt, barbatii au încercat sa treaca neobservati de politistii de frontiera. Au fost insa depistati, iar pentru retinerea a cinci dintre ei  oamenii legii au fost nevoiti sa foloseasca, conform legii, armamentul din dotare executand sase focuri de avertisment in plan vertical.

La cercetarea terenului au fost descoperite 30 de baxuri cu tigări pe care persoanele in cauza, cetateni romani, au incercat sa le introducă ilegal în Romania. In urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 14.997 pachete de  tigări marca  de provenienta din  Republica Moldova  în valoare de  105.000 lei, care a fost ridicată în vederea confiscării.

Cei cinci barbati au fost identificati ca fiind  H. Alexandru, de 22de ani,  C. Gheorghe  de 27 de ani, C. Traian de 50 de ani, C. Ionel de 24 de ani şi C. Adrian de 25 de ani, sunt cercetaţi de politistii de frontiera pentru savarsirea infratţiunii de constrabanda in forma agravanta. De asemene s-a dispus mtsura reţinerii pentru 24 de ore a celor cinci persoane, urmand a fi prezentate Parchetului de pe langa Judecatoria Radauti  cu propunere de arestare preventiva.

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.