VIDEO – Fotbal Cupa României: FC Viorel Mateianu / Vectrix Satulung 4-0 (1-0)

6
417


În această după amiază s-au jucat doar trei din cele patru jocuri programate. Farcasa – Ardusat va fi reprogramat, iar Gloria Chechis – CS Universitar 2 Baia Mare va fi câştigat de oaspeţi la masa verde. FC Viorel Mateianu a câştigat la scor întâlnirea cu Vectrix Satulung, într-un meci spectaculos, cu faze multe la ambele porţi. Prima repriză a fost echilibrată, câştigată de gazde la limită. În partea secundă, oaspeţii nu au mai pus probleme în atac, în timp ce gazdele au ratat exasperant. La 2-0, Satulung rămâne în zece jucători, după ce unul dintre fundaşi primeşte al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu.

Surpriză mare la Groşii Ţibleşului unde echipa de liga a V-a a câştigat la limită în faţa echipei de liga a IV-a, Unirea Şişeşti. Meciul a fost jucat pe un teren noroios, denivelat, impropriu pentru a se juca un meci de fotbal.

O altă echipa de liga a V-a s-a calificat mai departe în Cupa României. Este vorba de Rapid Satu Nou de Sus. Aceştia au scos-o la scor pe echipa de liga a IV-a, Spicul Mocira.

 

Rezultate tehnice

Bradul Groşii Ţibleşului – Unirea Şişeşti 2-1 (1-1)

Gloria Chechiş – CS Universitar 2 Maramureş Baia Mare 0-3 (va câştigat la masa verde)

Eaton Farcasa – Spicul Ardusat (se va reprograma jocul)

FC Viorel Mateianu – Vectrix Satulung 4-0 (1-0)

Rapid Satu Nou de Sus – Spicul Mocira 5-2

Te-ar mai putea interesa

Loading...

6 COMENTARII

  1. Bradul grosii tiblesului-unirea sisesti 1-1 la pauza nu 0-1 cum scrieti voi!!!!
    Si sa stiti ca exagerati cu terenul k e impracticabil…nu stiu de ce luati din meritul echipei bradul aceasta calificare si o pune-ti pe teren, trebuia sa veniti la meci sa vedeti cate ocazii a avut bradul si in ce maniera au fost dominati cei de la sisesti dupa ce au marcat….scorul putea fi mai mare pentru aceasta echipa mica de liga a 5a care castiga doar fiindca terenul a fost noroios..sunteti comici…cel sau cei care ati scris articolul!!!!

    • Nimeni nu ia meritul formaţiei de liga a cincea din Groşii Ţibleşului de a se califica mai departe în Cupa României, faza judeţeană. Atragem doar un semnal de alarmă pentru că peste 80% din terenurile formaţiilor din această ligă sunt sub orice critică. Mai mult, faptul că un teren de fotbal este împrejmuit cu gard, nu înseamnă că se şi poate juca fotbal pe el. Ce să mai discutăm de vestiare sau apă caldă. Ori dacă se va mai permite să se joace pe diferite imaşuri comunale (nu ne referim doar la terenul al doilea din Suciu de Sus, n.r.), fără vestiare, fără apă rece ce să mai discutăm de apă caldă, atunci ne merităm soarta pe care fotbalul românesc o are în astfel de momente. Suntem în secolul 21 nu în evul mediu să mergi să te echipezi prin maşină sau printre vaci (exemplu elocvent, Gloria Culcea). Aşa ceva nu se mai poate. Şi pot să vad dau exemple cu duiumul în care terenurile de liga a cincea sunt omologate doar pentru că sunt împrejmuite cu gard. Atât şi nimic mai mult. În rest, formaţia Bradul Groşii Ţibleşului chiar joacă un fotbal bun şi după părerea mea merită un teren de fotbal cu vestiar şi toate cele necesare pentru a juca fotbal.

  2. Ai dreptate in privinta terenurilor din div 5…sunt foarte rele….dar noi cei de la bradul grosii tiblesului jucam pe terenul al doilea deoarece terenul din grosii tiblesului se modernizeaza…se lucreeaza la vestiare la starea gazonului si se fac tribune…dar licruriilea astea dureaza…la noi probabil din returul campionatului o sa jucam akasa si o sa avem vestiare si apa calda, lucruri firesti pt secolul 21…doar k pana atunci trebuie sa ne multumim cu terenul acesta al doilea din suci…oricum e de apreciat k la grosii tiblesului se investeste in sport, adik in fotbal!!!!

    • Aveti mare dreptate. Macar acest lucru este de apreciat. In viitorul cat de apropiat avem in vedere sa filmam toate terenurile din liga a cincea pentru a putea vedea toata lumea cum arata, pentru a arata cititorilor nostri unde se investesc bani si unde totul este lasat de izbeliste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.