VIDEO – FLAGRANT DROGURI – Trei tineri din Seini au primit mandate de arestare preventiva

0
285


Magistratii maramureseni au emis mandate de arestare pentru 29 de zile pe numele a trei maramureseni care sunt suspectati de comiterea infractiunilor de trafic de droguri de risc, introducere în ţară a unor droguri de risc şi deţinerea în vederea consumului de droguri de risc.  Razvan Petru Isai (19 ani), Adrian Mircea Boitor (30 ani) si Denis Robert Cozmpa (21 ani) au fost depusi in arestul IPJ Maramures.

Va reamintim ca in 20 martie, poliţiştii din cadrul B.C.C.O. Cluj Napoca – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureş, au efectuat o acţiune ce viza destructurarea uni grupări infracţionale axată pe traficul de droguri de risc, respectiv canabis.

Gruparea infracţională era constituită încă din anul 2011, din: R. I., de 19 ani, M. B., de 30 de ani, D. D., de 24 de ani, D.C., de 21 de ani şi V.A. de 34 de ani, toţi având domiciliul în Seini, judeţul Maramureş.

Poliţiştii au procedat la efectuarea a şase percheziţii domiciliare şi a trei percheziţii auto cu ocazia cărora au fost descoperite şi ridicate în vederea cercetărilor300 gramede canabis. De asemenea, au mai fost ridicate în vederea cercetării trei autoturisme şi alte obiecte care au legătură cu cauza. Poliţiştii au stabilit faptul că drogurile proveneau din Franţa şi au fost introduse în ţară ilegal, de către unul din membrii grupării infracţionale. Alţi membri se ocupau cu depozitarea, vânzarea şi consumul de canabis.

CITESTE AICI DETALII DESPRE FLAGRANT

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.