VIDEO – DOUA CRIME IN MARAMURES – Viorel Ardelean si Menelaus Teodorescu au fost arestati preventiv. Primul si-a omorat sotia, al doilea tatal

0
199

Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele: Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au solicitat, la data de 06.04.2012, instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului ARDELEAN VIORELsub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat.

Magistraţii Tribunalului Maramureş au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă, pe numele inculpatului, pentru o perioadă de 29 zile. Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, la data de 05.04.2012, în jurul orelor 1400, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan, inculpatul Ardelean Viorel i-a aplicat victimei A.M.O. (soţia sa) o lovitură de cuţit la nivelul pieptului, în zona claviculei stângi, suprimându-i astfel viaţa. Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

CLICK AICI DETALII DESPRE CRIMA DIN SISESTI

 

Fiul si-a omorat tatal la Costiui

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului TEODORESCU MENELAUS (reţinut) sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat. Magistraţii Tribunalului Maramureş au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă, pe numele inculpatului, pentru o perioadă de 29 zile. Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, la data de 05.04.2012, în jurul orelor 1800, pe fondul unor relaţii tensionate preexistente, inculpatul i-a aplicat victimei T. N. (tatăl său) multiple lovituri cu un corp contondent, cauzându-i leziuni la nivelul capului şi toracelui care au condus la decesul acesteia. Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

CLICK AICI PENTRU DETALII DESPRE OMORUL DIN COSTIUI

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.