VIDEO: Cum se încălzesc Tadici și Trefilov înaintea finalei Cupei EHF. Tadici a făcut circ la Cluj, Trefilov s-a ales cu nasul spart!

0
148

Selecţionerul Rusiei s-a ales cu nasul spart după ce a fost bătut de un antrenor advers la sfârşitul meciului de campionat Kuban – Lada.
Sintagma „fraţi de cruce” li se potriveşte de minune antrenorilor Gheorghe Tadici şi Evgheny Trefilov. Chiar şi cu regie, cei doi n-ar fi potrivit în acelaşi timp imaginile care au creat noi valuri în handbal. Zilele trecute, în timp ce Tadici avea să fie scos de către stewarzi de pe teren la Cluj, omologul rus de la Lada Togliatti a fost lovit cu pumnul în gură la Krasnodar.
Gheorghe Tadici şi Evgheny Trefilov se „încălzesc” înaintea disputei directe din finala Cupei EHF, HC Zalău – Lada Togliatti, programată la începutul lunii mai. Deocamdată, principalii protagonişti de la cele două formaţii au încins spiritele în întrecerile interne. În episodul „Tadici la Cluj”, antrenorul de la Zalău s-a aflat într-o ipostază nouă, să întâmpine rezistenţa stewarzilor în timp ce protesta la o decizie a arbitrilor. Trefilov a păţit-o şi mai rău în campionatul Rusiei. La sfârşitul partidei Kuban – Lada din play-off, tehnicianul gazdelor, Alexey Gumyanov, l-a lovit cu pumnul în faţă pe cvadruplul campion mondial şi i-a spart nasul. Reacţia antrenorului din Krasnodar a venit însă în urma unor insulte pe care Trefilov i le-a adresat în timp ce dădeau palma! Rivalitatea dintre cei doi tehnicieni este foarte mare, având în vedere că Gumyanov este favorit să-i ia locul lui Trefilov la naţională, iar actualul selecţioner al Rusiei ar urma să preia Kuban Krasnodar din vară.

Tadici nu se teme de bătaie
Gheorghe Tadici a rămas surprins de bătaia pe care Trefilov a încasat-o în Rusia şi i-a luat partea. „El îi strângea mâna după meci, iar Gumyanov l-a atacat. Orice comportament are şi nişte limite, mai ales cu o valoare mondială de talia lui Trefilov”, a susţinut antrenorul Zalăului. Totodată, Tadici a exclus din start posibilitatea de a păţi acelaşi lucru în România, în ciuda faptului că se manifestă pe margine la meciuri: „Nu există în ţară vreun antrenor care să poată să-mi facă figura asta”.
1.000 de dolari este sancţiunea aplicată lui Trefilov şi lui Gumyanov în prima fază. Federaţia rusă s-a ferit deocamdată să ia alte decizii, având în vedere că naţionala se pregăteşte cu Trefilov să meargă la JO de la Londra

Tadici: „Dau stewarzii în judecată şi cer despăgubiri!”
Gheorghe Tadici nu a trecut încă peste incidentele de la sfârşitul partidei de la Cluj (n.r. Jolidon – Zalău 24-23), când s-a şi îmbrâncit cu stewarzii, şi susţine că se gândeşte să acţioneze în instanţă firma de pază. „Imaginile sunt clare, la fel şi regulamentele FR de Handbal. Nu poate nimeni să-mi impună să stau capră, ca cineva să-şi bată joc de munca mea şi a fetelor. Am dreptul să protestez, iar în regulamentul jocului de handbal sunt sancţiuni care pot fi aplicate gradat în acest caz, cartonaş galben, două minute şi roşu. Nu sunt stewarzii în măsură să ia decizii, nu au dreptul. Intră ei în teren şi scot pe cine vor afară? Pot crede că au fost îndemnaţi de gazde să intre, dar oricum mă gândesc să cer despăgubiri firmei de pază”, a declarat Tadici. (sursa: prosport.ro)

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.