VIDEO – CONTRABANDA – Gospodariile a trei localnici din Bistra au fost scotocite de mascatii de la frontiera. Au fost gasite tigari ucrainene in valoare de 90.000 lei

1
106

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au efectuat două percheziţii domiciliare la două locaţii de pe raza comunei Bistra, ocazie cu care au fost descoperite aproape 10.000 pachete ţigări de provenientă ucraineană, în valoare de peste 90.000 lei. Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar pe numele persoanelor implicate a fost întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.În urma activităţilor informativ-operative, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei au desfăşurat, în cursul zilei de ieri, pe raza comunei Bistra, acţiuni specifice în vederea documentării activităţii infracţionale a unor cetăţeni români implicaţi în contrabandă cu ţigări.

Astfel, în baza delegării procurorului de caz, poliţiştii de frontieră au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară la două locaţii de pe raza comunei Bistra, unde locuiau C. Cristian de 31 de ani, C. Sorin de 36 de ani şi H. V. de 16 ani, despre care se deţineau informaţii ca sunt depozitate ţigări de contrabandă. În urma acestor acţiuni, la domiciliul lui H. V. a fost descoperită cantitatea de 9.954 pachete ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de peste 90.000 lei. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă. În continuare, se fac cercetări pentru identificarea şi reţinerea tuturor persoanelor implicate şi documentării întregii activităţi infracţionale.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.