VIDEO – BISTRA – Patru maramureseni au incercat sa scape de politistii de frontiera fugind in padure. Sunt suspectati de contrabanda

1
469

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au desfăşurat mai multe acţiuni pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de competenţă, în urma cărora au fost depistate patru persoane şi a fost ridicată în vederea confiscării cantitatea de 28.500 pachete de tigări ce urma a fi introdusă ilegal în ţară.

BISTRA: Patru barbati retinuti la Bistra

În data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 07.00, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Valea Vişeului au observat, pe raza localităţii Bistra, patru persoane care se deplasau dinspre frontieră spre interiorul ţării, transportând mai multe colete voluminoase. Lucrătorii noştri au procedat la somarea prin voce a celor în cauză, moment în care acestea au abandonat coletele şi profitând de condiţiile meteo nefavorabile (ceaţă densă) şi terenul accidentat, au încercat să fugă.

În urma acţiunii, au fost reţinuţi doi cetăţeni români,  N. Vasile de 45 de ani şi V. Andrei de 20 de ani, ambii din judeţul Maramureş. Ulterior, au fost identificate şi celelalte două persoane implicate în activitatea infracţională, ca fiind: D. Marin de 20 ani şi R. Gabriel de 31 ani, tot din judeţul Maramureş. La cercetarea terenului au fost descoperite 12 colete ce conţineau cantitatea de 6.000 pachete ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 54.000 lei. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar pe numele persoanelor împlicate s-a întocmit lucrare penală pentru savârşirea infracţiunii de complicitate la contrabandă.

45 de baxuri cu tigari pe granita cu Ucraina

Tot în urma unei acţiuni de combatere a contrabandei cu ţigări, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Brodina, jud.Suceava, au descoperit în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii Straja, 45 de baxuri cu ţigări de provenienţă ucraineană şi R. Moldova. Imediat, au fost anunţate autorităţile de frontieră ale statului vecin în vederea cercetării în comun a evenimentului. În urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 22.500 pachete cu ţigări, în valoare de peste 217.000 lei. Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată, iar cercetările sunt continuate în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi documentării întregii activităţi infracţionale.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. ar trebui arestati astia care fura de la saraci nu care pleca sa aduca o paine acasa la familie pentru ca statu este o nenorocire depravata sa arate toti politai care confisca tigari ce fac cu ele le fumeaza intre ei sunt probe prinsi cand repartizeaza intre ei si isi bat joc de oameni care mor de foame si fac orice sa aduca o paine acasa la cei dragi pune un taran si un politist sa spuna alfabetu sau tabla inmultiri si taranu stie mai bine ca politaiu pentru ca nu au scoala vieti sunt niste dementi dar o sa vina si randu lor cat de curand si o sa plateasca pentru tot nenorociti va pupat ijos de gran puta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.