VIDEO: BĂTAIE ÎN BAIA MARE – Două liceene s-au luat la pumni în parcul Mara din oraș

1
7135

VIDEO: BĂTAIE ÎN BAIA MARE   Caz deosebit de grav în Baia Mare. Miercuri, 27 noiembrie, în pauza mare (între orele 10.50 şi 11.10), două adolescente au lăsat vorba bună la o parte și s-au luat la bătaie în văzul tuturor.

S-ar părea că totul ar fi pornit din cauza unui băiat. Una dintre adolescente a luat-o la rost pe cealaltă, după care conflictul a escaladat. Cearta a fost atât de mare, încât una dintre ele s-a prăbușit pe asfalt.

Conflictul a continuat în văzul colegilor, unii dintre ei încurajând scandalul. Abia când una dintre fete nu s-a mai putut apăra au intervenit alți elevi, în cele din urmă reușind să le despartă.

Conform informațiilor noastre, elevele ar proveni de la liceele din apropiere, respectiv Colegiul Economic Nicolae Titulescu și Colegiul Tehnic Anghel Saligny. Imaginile sunt șocante și nu au nevoie de comentarii.

Până în prezent, nu a fost depusă nicio sesizare la poliție, însă există un termen legal de 30 de zile în care se poate reclama agresiunea. Așteptăm punctul de vedere al Inspectoratului Școlar Județean, care a fost sesizat cu privire la incident.

Crina Buda, directorul Colegiului Economic Nicolae Titulescu, a declarat că una din cele trei fete implicate este elevă a liceului, în clasa a noua, la profesională. Ca urmare, direcțiunea a luat legătura cu părinții și diriginta. Adolescenta a declarat că a avut o altercație cu două eleve de la Saligny, moment în care conflictul verbal a degenerat în bătaie în toată regula. Joi dimineață va avea loc o întâlnire cu adolescenta și părinții ei. Ea va primi cu siguranță mustrare scrisă pentru că a părăsit incinta liceului în timpul cursurilor (08.00 – 14.00).

Sursă info și video: VasileDale.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Luna plina in comtinua crestere . Ca si in cazul violatorilor de statui , hormonii danseaza la bara . Remediu este sa nu ocoliti ora de sport , anuleaza dorinta de scarpinat in mod natural .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.