VIDEO – Autoturism cu ţigări de contrabandă abandonat la frontiera româno-ucraineană

0
231

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F .Izvoarele Sucevei  – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei împreună cu lucrători din cadrul Secţiei 11 Poliţie Pojorâta  au depistat în trafic  un autoturism  înmatriculat în jud. Bacău  care transporta aproximativ  2.000 de pachete de ţigări provenite din contrabandă.

În dimineaţa zilei de 30.10.2012, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Izvoarele Sucevei în cooperare cu lucrători din cadrul Secţiei 11 Poliţie Pojorâta au desfăşurat o acţiune specifică, ocazie cu care au observat în trafic  pe comunicaţia D.J. 175 (Izvoarele Sucevei- Pojorâta)  un autoturism marca „VW Passat ” înmatriculat în jud. Bacău, despre care existau suspiciuni că transporta ţigări de contrabandă. S-a procedat la efectuarea semnalelor regulamentare pentru a opri la control autoturismul în cauză, moment în care conducătorul auto a întors brusc şi a demarat în trombă pe un drum lăturalnic.

Imediat, poliţiştii de frontieră au trecut la urmărirea autoturismului care după aproximativ 700 metri a fost găsit abandonat. În interiorul acestuia, au fost observate mai multe colete învelite în folie neagră, ce conţineau ţigări de contrabandă. Totodată, în apropiere a fost reţinută o persoană, cetăţean român, cu privire la care se efectuează cercetări pentru a se stabili implicarea acesteia în activitatea de contrabandă. Persoana în cauză, precum şi autoturismul folosit la activitatea infracţională au fost conduse la sediul S.P.F. Izvoarele Sucevei pentru continuarea cercetărilor. În urma inventarierii coletelor a rezultat un număr  de 1.990 pachete de ţigări marca „ Viceroy” de provenienţă ucraineană. Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de peste 20.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul marca „VW Passat” a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Izvoarele Sucevei. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii de frontieră, în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi documentării întregii activităţi infracţionale.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.