VIDEO – ACTUALIZARE 2 – ULTIMA ORA – PERICOL – Tavanul extinderii de la UPU-SMURD a Spitalului Judetean Baia Mare sta sa cada! (galerie foto)

1
173

Noua anexa a Unitatii de Primire Urgente din cadrul Spitalului Judetean Baia Mare da deja batai de cap atat celor care lucreaza in unitate, cat si constructorilor.Se pare ca tavanul noii constructii a cedat si sta sa cada din moment in moment.
Noua cladire a UPU va avea, conform proiectului, in total 1.400 de metri patrati la care se adauga cei 500 de metri patrati existenti ai vechiului spatiu de primire a urgentelor.
Investitia a fost evaluata la aproximativ 850.000 de euro si este suportata de Spitalul Judetean (800.000 de euro) si din bugetul Consiliului Judetean Maramures (50.000 de euro).

ACTUALIZARE 1

La fata locului a sosit dirigintele de santier Miclaus care a incercat sa evalueze situatia. „Deocamdata nu stiu ce s-a intamplat. Cladirea nu este gata. Cred ca de la greutatea mare. Frigul stiu eu” a spus dirigintele de santier Miclaus.

Zona a fost izolata de catre constructor iar paznicul va avea grija ca nimeni sa nu intre in perimetru pentru a evita orice incidente.

ACTUALIZARE 2

„Nu stiu daca pot eu da explicatii. Zona de la UPU nu este administrata de catre noi, este aflata in lucru. Informatiile despre tot ce se intampla acolo va pot fi date de constructori. Nu stiu de ce nu a fost finalizata aceasta constructie la timp. Numai constructorii stiu. Exista o oarecare intarziere dar nu stiu detalii” a explicat in direct la Antena 3, dr. Radu Dragos directorul medical al Spitalului Judetean Baia Mare.

CITESTE AICI CONFERINTA DE PRESA CAND A FOST ANUNTATA DEMARAREA LUCRARILOR

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.