|

VIDEO – ACCIDENT DN1C – Un angajat al firmei FCC este resuscitat dupa ce a ajuns cu masina in sant

Un grav accident de circulatie s-a petrecut in aceasta dimineata pe drumul national 1 C Baia Mare – Dej. Soferul unui autoturism Renault Simbol cu inscriptia firmei FCC a ajuns in afara partii carosabile. In urma impactului conducatorul auto, inginer de profesie, a ramas incarcerat in autoturism. Un echipaj al Serviciului de Ambulanta si pompierii de la descarcerare au ajuns la locul accidentului. Barbatul a fost scos dintre autoturism si este resuscitat la fata locului. In acest moment traficul rutier pe DN1C Baia Mare – Dej este blocat. Politistii au mai permis autoturismelor sa treaca, din cand in cand, pe un singur sens. Sunt coloane de autoturisme pe ambele sensuri. Asadar, maramuresenii care merg spre Cluj Napoca trebuie sa aiba rabdare pentru ca politistii sa finalizeze cercetarea la fata locului.

ACTUALIZARE

Dupa aproape jumatate de ora de munca, barbatul ranit grav a fost scos dintre fiarele indoite ale autoturismului si predat pe mana medicilor. Pentru ca accidentul a avut loc intr-o zona nelocuita si fara martori politistii au acum misiunea dificila de a stabili conditiile in care s-a produs evenimentul rutier.

Share

Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentarii. ActualMM.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul comentariilor, dar isi rezerva dreptul de a le modera.

Lasa un comentariu

Stiri comentate recent

  • zjs: ce fata de porc are
  • alin: restul drogurilor din posesia a 70% (cu indulgenta) din participantii la festival le-a scapat vigilentei...
  • here: Cred ca la un principal de 200 mii euro in 2009 penalitatile/dobanzile in 2015 sint de 2,3 mil euro,cred ca-i...
  • here: Imi pare rau de Vasile Pop,parca suma 2,5 mil. eur prejudicii imi pare exagerata,asa la o prima impresie
  • tabacaru liliana: Familia Rău si cei 12 copii 03.06.2015 12:22 • Este o ,,poveste,, care te cutremura, care te face...