VIDEO – Autoritatile locale au dat drumul la investitii de milioane la CN „Gheorghe Sincai” Baia Mare

0
138


investitiii gheorghe sicai actualmm.ro de actualmm

„Start şi ne revedem la finish” au spus responsabilii societăţii care au primit astăzi ordinul de incepere al noului corp de clădire al Colegiului Naţional Gheorghe Şincai. Investiţia constă in demolarea corpului  care cuprinde vechea sală de sport, in locul căreia va fi construită o clădire cu demisol, parte şi etaj.

Startul reabilitării şi modernizării corpului de clădire al Colegiului Naţional Gheorghe Şincai a fost dat astăzi. Investiţia constă în demolarea corpului care cuprinde vechea sală de sport, în locul căreia va fi construită o clădire cu regim de înălţime, demisol, parter şi etaj. La demisol va fi amenajat un spaţiu alimentar cu un număr de 93 de locuri, vestiare pentru personal, grup sanitar, spaţii de depozitare şi o centrală termică. La parter va fi amenajată o sală multifuncţională cu 190 de locuri , grupuri sanitare şi utilităţi , iar la etaj va fi un spaţiu destinat funcţionării a două laboratoare.

Valoarea proiectului depăşeşte 6 milioane de lei , clădirea urmând să fie finalizată până la sfârşitul acestui an. Clădirea va beneficia de termo- ventilare, instalaţie de detecţie şi stingere a incendiilor, instalaţii electrice de iluminat.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.