VIDEO – Afla aici in ce tara te poti angaja pentru a lucra in agricultura

0
94

Daca v-ati propus ca in 2013 sa va schimbati locul de munca, sa stiti ca aveti alternative peste hotare. Mai sunt cateva zile pentru a va inscrie pentru un post in agricultura in Spania sau Danemarca.

La pragul dintre ani fiecare dintre noi ne facem planuri astfel incat in perioada ce urmeaza sa ne mearga cat mai bine. Multi sunt cei care se gandesc sa-si schimbe locul de munca sau sa isi caute unul in cazul in care nu au. In tara, sau, mai nou, in strainatate. Analizand oferta Biroului european de intermediere a fortei de munca Eures se poate observa ca mai sunt cateva alternative, insa termenele de inscriere sunt scurte. 60 de job-uri sunt disponibile pentru lucratori la culesul capsunilor si a zmeurei in Danemarca. Doritorii trebuie sa cunoasca engleza la nivel mediu, sa aiba cel putin 18 ani si sa fie dispusi sa lucreze in conditii dificile. Termenul limita pentru aplicare este 8 ianuarie. Tot in agricultura sunt disponibile aproape 1200 de posturi dar in Spania. Angajatorii au nevoie de forta de munca necalificata a 1000 de femei si aproape 200 de barbati la cules de capsuni. Nu se cere cunoasterea unei limbi de circulatie internationala, iar termenul limita de inscriere este 4 ianuarie. In Slovacia este nevoie de doi medici stomatologi, vorbitori de limba maghiara. In acest caz termenul de aplicare este 21 februarie.

Invitarea la selectie a persoanelor pre-selectate se va face de consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Maramures. Informatii suplimentare se pot obtine accesand adresa de internet de pe ecran.

www.eures.anofm.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.