VICTORIE DE SENZAȚIE – Irina Begu a revenit de la 0-5 în setul decisiv și s-a calificat în turul 3!

0
400

Româncele sunt decise să scrie istorie la Miami. Victorie uriaşă a Irinei Begu, care a revenit incredibil şi s-a impus, scor 6-4, 1-6, 7-6 (2) în disputa cu Sabine Lisicki.

Loading...

În paralel cu disputa Monicăi, Irina Begu a jucat, tot în turul secund o partidă care va rămâne în istoria competiţiei. După un prim set în care a evoluat foarte bine, bucureşteanca a pierdut total controlul. A reuşit să îşi adjudece în manşa secundă primul game – unul foarte disputat -, însă a cedat ulterior 11 game-uri la rând.

Când nimeni nu se mai aştepta, Irina a reintrat în meci. Punct cu punct, românca a crescut nivelul, e adevărat, şi pe fondul relaxării totale a adversarei. În general excelentă la serviciu, Lisicki a greşit enorm, iar Begu a „înviat” din propria cenuşă. A servit chiar pentru meci, la 6-5, însă cu o ultimă tresărire de orgoliu nemţoaica a trimis decisivul în tie-break. Unde Begu a fost mult mai proaspătă mental şi nu i-a acordat nicio şansă.

După o primă parte a anului 2016 în care a suferit din cauza accidentărilor, acest succes este o adevărată injecţie de moral. În turul următor, Begu va avea o misiune grea: o va întâlni pe învingătoarea partidei – Belinda Bencic (10 WTA) – Kristina Pliskova (101 WTA).

De menţionat şi faptul că Begu a reuşit în disputa cu Lisicki chiar să salveze o minge de meci. S-a dovedit foarte puternică psihic şi a reuşit o revenire demnă de cartea de istorie a tenisului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.