VICTIMELE FALSULUI STOMATOLOG – Pacient băimărean: “a început să mă doară și mi s-a infectat gura”

0
3585

VICTIMELE FALSULUI STOMATOLOG  Cazul falsului medic stomatolog din Baia Mare, reținut de către polițiști în urma unor percheziții, a făcut înconjurul țării. Acum, la câteva zile după ce femeia a fost prinsă de către polițiști, maramureșenii au început să povestească ororile prin care au trecut după ce și-au făcut danturile în cabinetul de pe strada Mihai Eminescu.

“A început să mă doară și mi s-a infectat gura”

Un pacient al falsului stomatolog a luat legătura cu site-ul VasileDale și a povestit ororile prin care a trecut după ce a decis să ăși facă lucrarea la dantură în cabinetul femeii care se dădea stomatolog. Și mai șocant este că, potrivit victimei, foarte multe persoane apelau la serviciile femeii.

Suntem o gramadă de la fabrica unde lucram ce am mers la doamna stomatolog. Când ajugeam acolo o doamnă mai în vârstă ne întreba cine ne-a trimis. Domnul Coste. Aaa. Bun. Intrați. Și cafea primeam. Mie mi-a făcut lucrarea care m-a costat 4.000 de lei. Numai eu știu ce dureri am suportat în timpul ce lucra. După câteva zile a început să mă doară și mi s-a infectat gura. Am mers la dânsa să vadă care e baiul, dar mi se spunea că este plecată în America. Și nu sunt singurul. Cunosc o grămadă de oameni care veneau la ea. Dacă nu ajungeam la timp la programare ne certa că ea nu poate să aștepte, că are alți clienți. De ceva vreme am făcut și diabet. Nu știu dacă din cauza lucrărilor. Luni dimineață merg la poliție și depun plângere, iar apoi merg să fac analizele. Am vorbit deja și cu alți colegi care vor face același lucru. Este incredibil cum ne-a păcălit”, ne-a povestit în exclusivitate pacientul.

Cazul falsului medic stomatolog era cunoscut în Baia Mare din anul 2016, însă nimeni nu a putut intra în imobilul respectiv pentru că nimeni nu a depus plângere. Asta până în vara anului 2019 când o persoană a sesizat Colegiul Medicilor Dentiști din Maramureș, iar aceștia poliția. Atunci a început ancheta.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.