Viceprimarul din Săpânţa nu mai este in functie. Consiliul Local va trebui sa aleaga alt vice

2
478

În data de 1 octombrie 2014, prin adresa nr.3730/2014 fost comunicată Instituţiei Prefectului Judeţul Maramureş, hotărârea nr.10 din 2014 a Consiliului local Săpânţa privind schimbarea din funcţie a viceprimarului comunei Săpânţa, act administrativ care, în urma exercitării controlului de legalitate, este considerat legal şi nu urmează a fi atacat la instanţa de contencios admininistrativ.

Având în vedere că domnul viceprimar Pop Gheorghe îndeplinea şi atribuţiile de primar ca urmare a încetării de drept a mandatului de primar al comunei Săpânţa, a domnului Stan Gheorghe, prin Ordinul Prefectului nr.171/2014, precizăm că, în conformitate cu prevederile art.72 alin.4 din Legea nr.215/2001- Legea administraţiei publice locale, „dacă devin vacante, în acelaşi timp, atât funcţia de primar, cât şi cea de viceprimar, consiliul local alege un nou viceprimar..”, care va prelua atribuţiile de primar până la alegerea unui nou primar.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. Prefectul judetului Maramures Anton Rohian a luat parte vineri, 26 septembrie 2014 la sedinta festiva a Consiliului Local Baia Mare. Sedinta reprezinta momentul de debut oficial al celei de-a 22-a editie a Sarbatorii Castanelor 2014.
    Cu acest prilej a avut loc si primirea delegatiilor din orasele infratite cu municipiul Baia Mare. Este vorba de localitatile Bielsko – Biala, Polonia, Ivano-Frankivsk, Ucraina, Szonlok si Ungaria.

    Institutia Prefectului Judetul Maramures

    Acest material a fost postat pe pagina oficiala a institutiei, trageti dumnmeavoastra concluzia!

  2. ceva de genu sa intamplat si in comuna salsig nu de mult timp,doar ca acolo viceprimarul a cazut complect fara nici o VINA.puteti face o stire chiar buna la felu in care l-au demis.va pot sta la dispozitie cu orice informare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.