VEZI VIDEO/ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 – Primarul Cherecheș nu votează în primul tur: “Dacă au ignorat Baia Mare, am ignorat și eu prezidențialele”

2
6637

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare s-a prezentat astăzi, 10 noiembrie 2019, la secția de votare de care aparține, însă nu a votat. Acesta a declarat că este supărat pentru lipsa de interes și de sprijin pentru Baia Mare în competiția pentru titlul de Capitală Europeană a Tineretului în 2022. Primarul spune că va vota în turul doi, însă astăzi a dorit să tragă un semnal de alarmă. Vedeți integral declarația sa în video:

Citește și: http://www.actualmm.ro/alegeri-prezidentiale-2019-start-vot-romanii-isi-aleg-astazi-noul-presedinte/

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. No bine , dupa retragerea aureliana , cum era sa-l las pe sogorul kelemen fara sustinere … Oricum ar fi , probabilitatea sa reintregim comitatele este ca si eu sa pot diseca cu bisturiul varful ciomolungma[ everest ] … D-apoi , nu stiu de ce tibetanii ma numesc mama sfanta [ chomolungma ] ?! … De fapt , de cand am fobia de marimi fizice si am ceva ascutit in mana , eu ma simt ,, tatal lor ,, !!! … Bine am zis ?! …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.